Tribona ASA tecknar 10 årigt hyresavtal i Sundsvall på 4 000 m²


Tribona har idag tecknat ett 10 årigt hyresavtal med Norrpartner AB inom fastigheten Sköns Prästbord 2:4 i Sundsvall. I fastigheten, som idag i huvudsak är uthyrd till Menigo, gör Tribona en hyresgästanpassning och iordningställer lokaler åt Norrpartner för inflyttning 1 december 2013.  


Hyresavtalet, omfattande 4 000 m², sträcker sig över 10 år och har en årshyra på 2.610.000 kr/år utöver media och fastighetsskatt som betalas av hyresgästen.


CEO för Tribona Peter Strand kommenterar: "Vi har under vintern haft en väldigt god och konstruktiv dialog med Norrpartner som nu resulterat i ett långt hyresavtal vilket vi är väldigt glada för".


Sköns Prästbord 2:4 är en modern logistikfastighet på 24.600 m² med bra kommunikations- och handelsläge. Fastigheten har stor andel portar och dessutom järnvägsanslutning.


För ytterligare information:

Peter Strand, CEO: + 46 70 588 16 61, e-post: peter.strand@tribona.se


Denna upplysning är informationspliktig enligt Värdepapperslagen §5-12.




 Om Tribona ASA

Tribona, tidigare Northern Logistic Property ASA (NLP), är Sveriges största fastighetsbolag med renodlad inriktning på lager- och logistikfastigheter. Fastighetsbeståndet består av moderna och strategiskt belägna logistikfastigheter, 19 i Sverige och en i Danmark med en uthyrningsbar yta på cirka 734 000 kvadratmeter. För mer information, besök www.tribona.se