AB ”Invalda” savų akcijų išpirkimas

Vilnius, Lietuva, 2013-04-09 11:45 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Nuo 2013-04-10 pradedamas savų akcijų išpirkimo procedūros AB ”Invalda“ PVA (ISIN kodas LT0000102279) įgyvendinimas.

1 akcijos kaina – 8,076 Lt. Siūlymo įgyvendinimo pabaiga – 2013-05-24.

Maksimalus perkamų akcijų skaičius – 5 180 214 vnt., minimalus perkamų akcijų skaičius – 1 vnt.

Pavedimai parduoti akcijas bus kaupiami visą laikotarpį. Už išperkamas akcijas bus atsiskaitoma kitą darbo dieną po sandorio sudarymo (T+1).

Teisę pateikti pavedimus parduoti bendrovei akcijas turi AB „INVALDA“ akcininkai, kurių turimų akcijų nominali vertė yra mažesnė, negu 1/10 bendrovės įstatinio kapitalo, išskyrus akcininkus, kuriems ši teisė yra apribota pagal atskyrimo sąlygas.

Akcijų išpirkimas neįvyks, jeigu: (i) reikalaujamų išpirkti akcijų nominali vertė viršys 1/10 AB „INVALDA“ įstatinio kapitalo; arba (ii) pavedimus parduoti akcijas pateiks akcininkai, kurie pagal atskyrimo sąlygas atskyrimo metu negali perleisti bendrovei savo turimų akcijų. Paaiškėjus vienai iš aukščiau nurodytų aplinkybių, akcijos iš akcininkų, pareikalavusių išpirkti akcijas, išperkamos nebus.

Subrinka - VSE Tender Offer (Genium INET prekybos sistemoje), pavedimų knyga - IVL1LSR.

NASDAQ OMX
Baltic Market