YIT on mukana Fischaparkin ostoskeskuksen laajennuksessa Itävallassa


Helsinki, 2013-04-22 11:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

 YIT on mukana Fischaparkin ostoskeskuksen laajennuksessa Itävallassa

YIT Austria GmbH on tehnyt sopimuksen kauppakeskusrakennuttaja Spar European Shopping  Centersin (SES) kanssa Wiener Neustadtissa sijaitsevan Fischapark-ostoskeskuksen laajennusprojektiin liittyen. YIT:n vastuulla on rakennuksen lämmityksen, ilmastoinnin, ilmanvaihdon ja saniteettitilojen rakentaminen. Työt ovat alkaneet maaliskuussa 2013 ja niiden arvioidaan kestävän kesäkuuhun 2015 asti.

Rakennukseen asennettava laitteisto tuottaa 5,5 MW jäähdytyskapasiteetin, 3,5 MW lämmityskapasiteetin ja yhteensä 500 000 m3/t ilmanvaihtokapasiteetin. Kaikki ilmanvaihtotilat on varustettu lämmön talteenottojärjestelmillä energiankäytön tehostamiseksi. Hankkeen ainutlaatuinen vaatimus on liiketoimintojen jatkuvuus remontin aikana, joka edellyttää hyvin suunniteltua ja toteutettua logistiikkaa.

YIT Austria valittiin projektiin pääasiassa aiempien projektien aikana tarjottujen korkealuokkaisten palvelujensa vuoksi. Fischapark on yksi Itävallan menestyneimmistä ostoskeskuksista.

 

Lisätietoja:
Patricia Sam, YIT Austria GmbH, puh: +43 50606 4267, patricia.sam@yit.at

 

YIT on johtava eurooppalainen rakennustekniikan, kiinteistö- ja rakennusalan sekä teollisuuden palveluyritys. 25 000 työntekijäämme palvelevat asiakkaita 14 maassa Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa, Venäjällä sekä Baltian maissa. Olemme kasvaneet yli sadan vuoden ajan asiakkaidemme kanssa ja kehittäneet palvelujamme yhteiskuntien muuttuessa. Aiomme jatkaa samalla polulla. Visionamme on olla edelläkävijä hyvän elinympäristön luojana ja ylläpitäjänä. Vuonna 2012 YIT:n liikevaihto oli noin 4,7 miljardia euroa. YIT:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.yit.fi

 

YIT Austria GmbH on Itävallan johtavia rakennustekniikan ja -palvelujen tarjoajia. YIT Austrian tuotesalkku sisältää palvelujen ja tilojen hallintaa sekä teknistä erikoisosaamista, kuten energiankäytön optimointia, tunnelitekniikkaa ja keskijännitepalveluja. YIT toimii Itävallassa yhdeksässä toimipisteessä yli 700 ammattilaisen voimin.