Generalforsamling


Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S
24. april 2013
Meddelelse nr. 37/2013


 

Generalforsamling

Den 24. april 2013 afholdtes generalforsamling i BRFkredit a/s. Bestyrelsens beretning blev taget til efterretning, og årsrapporten for 2012 samt forslag til anvendelse af overskud blev godkendt.

Generalforsamlingen genvalgte enstemmigt Oluf Engell, Kristian May, Lars Munch, Aksel Nissen og Kurt Bligaard Pedersen til bestyrelsen. Troels Behr udtrådte af bestyrelsen. Nyvalgt til bestyrelsen blev Rina Asmussen og Jesper Nygård. Rina Asmussen er partner i Stanton Chase International, Executive Search Consultants og har frem til 2011 haft en lang karriere i den finansielle sektor, senest som vicedirektør og stedfortræder for den administrerende direktør for Danske Bank Danmark. Jesper Nygård er direktør for KAB og bestyrelsesformand for blandt andet Realdania og Landsbyggefonden.

Som revisor blev PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionsaktieselskab enstemmigt genvalgt.

Bestyrelsens indstilling om valg af medlemmer til repræsentantskabet blev godkendt.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Oluf Engell som formand og Kurt Bligaard Pedersen som næstformand. Koncernrevisionsudvalget blev konstitueret med Oluf Engell, Kurt Bligaard Pedersen, Lars Munch og Rina Asmussen som medlemmer, og lønudvalget blev konstitueret med Oluf Engell og Kurt Bligaard Pedersen som medlemmer.


Med venlig hilsen
BRFkredit


Ulrikke Ekelund
Cheføkonom

Telefon 45 26 22 57
Mobil 20 19 92 38
E-mail uek@brf.dk