FormPipe Software utser Carnegie till likviditetsgarant


FormPipe Software AB (publ) har ingått avtal med Carnegie Investment Bank AB (publ) om att Carnegie skall agera likviditetsgarant i bolagets aktie från och med den 3 maj 2013, inom ramen för NASDAQ OMX Stockholm AB:s system för likviditetsgaranti. Syftet med likviditetsgarantin är att främja likviditeten i aktien.

Avtalet innebär i korthet att likviditetsgaranten ställer köp- och säljkurs i FormPipe Softwares aktie och förbinder sig att för egen räkning köpa och sälja aktier till dessa kurser.


För ytterligare information, kontakta:
Christian Sundin, vd och koncernchef för FormPipe Software AB, +46 705-67 73 85


Informationen är sådan som FormPipe Software AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande torsdagen den 2 maj 2013.

OM FORMPIPE SOFTWARE
FormPipe Software utvecklar och levererar ECM-produkter och lösningar för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. ECM-produkter hjälper organisationer att fånga, hantera, distribuera och sätta information i ett sammanhang. Bolagets programvaror skapar ökad effektivitet, sänkta kostnader och minskad riskexponering.

FormPipe Software etablerades 2004 och har kontor i Stockholm, Uppsala, Linköping och Köpenhamn. FormPipe Softwares aktie är noterad på NASDAQ OMX Nordic, Small Cap.


Attachments

press_2013_05_02.pdf