YIT rakentaa vesihuoltotunnelin HSY:lle Espoon Leppävaarassa


Helsinki, 2013-05-14 14:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

YIT ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä (HSY) ovat allekirjoittaneet sopimuksen Leppävaaran yhteiskäyttötunnelin toteuttamisesta Espoossa. Urakan arvo on noin 7,4 miljoonaa euroa. Valmistelevat työt on jo aloitettu ja hankkeen arvioidaan valmistuvan alkuvuodesta 2015.

Leppävaaran alle rakennettavan vesihuoltotunnelin urakka sisältää kolmen pystykuilun ja noin 1500 metriä pitkän tunnelin louhinnan ja lujituksen. Tunneliurakkaan sisältyy myös sähkötilojen ja maanalaisen pumppaamon betonirakenteiden sekä betonisten putkitukien rakentaminen.

Urakka on osa Länsi-Espoon runkovesijohtohanketta, joka kattaa vesijohtoverkoston rakentamisen Helsingistä Espoon läntiseen verkostoon.

 

Lisätietoja:
Ari Bergström, yksikön johtaja, Infrapalvelut, YIT Rakennus Oy, puh. 040 830 7336, ari.bergstrom@yit.fi

 

YIT on merkittävä eurooppalainen kiinteistö- ja rakennusalan sekä teollisuuden palveluyritys. Palvelemme asiakkaita 14 maassa, Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa, Venäjällä sekä Baltian maissa, yli 25 000 ammattilaisen voimin. Olemme kasvaneet yli sadan vuoden ajan asiakkaidemme kanssa ja kehittäneet palvelujamme yhteiskuntien muuttuessa. Aiomme jatkaa samalla polulla. Visionamme on olla edelläkävijä hyvän elinympäristön luojana ja ylläpitäjänä. Vuonna 2012 YIT:n liikevaihto oli noin 4,7 miljardia euroa. YIT:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.yit.fi