Alytus, Lietuva, 2013-05-31 10:52 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  Įmonių grupės „ALITA“, AB 2013 m. 3 mėnesių neaudituotas konsoliduotas veiklos rezultatas pagal Tarptautinius finansinės atskaitomybės standartus – 2,4 mln. litų (0,7 mln. eurų) nuostolis prieš apmokestinimą. Lyginant su 2012 metų tuo pačiu laikotarpiu nuostolis mažėjo 18 procentų. Per 2012 metų pirmus 3 mėnesius patirtas 2,9 mln. litų (0,8 mln. eurų) konsoliduotos veiklos nuostolis prieš apmokestinimą.

2013 m. 3 mėnesių konsoliduotos pardavimų pajamos sudaro 15,8 mln. litų (4,6 mln. eurų). Lyginant su 2012 m. tuo pačiu laikotarpiu pajamos padidėjo 2,6 mln. litų (0,7 mln. eurų) arba 19 procentų: tame skaičiuje pajamos iš Lietuvos pirkėjų išaugo 1,9 mln. litų (0,6 mln. eurų) arba 17 procentų, iš užsienio gauta 0,7 mln. litų (0,2 mln. eurų) arba 31 procentu daugiau.

Pateikiame 2013 metų 3 mėnesių tarpinių neaudituotų konsoliduotų sutrumpintų finansinių ataskaitų rinkinį.

Šią informaciją galima rasti bendrovės tinklapyje www.alita.lt/investuotojams

Papildomą informaciją teikia: Generalinis direktorius Vaidas Mickus tel. (+370 315) 57243.

Attachments

Atsakingu asmenu patvirtinimas IGA 2013 1Q LT.pdf IGA Konsoliduota tarpine informacija 2013 1Q.pdf