Selskabsmeddelelse nr. 7 / 2013

Ændring i ledelsen i NewCaps svenske datterselskab


København, 2013-06-10 10:02 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

 

Monyx Financial Group AB (Monyx) har opsagt den administrerende direktør (VD) Peter Norman og igangsat en rekrutteringsproces med henblik på at styrke den øverste ledelse af virksomheden ved ansættelse af en ny topchef.

Peter Norman blev ansat som VD for Monyx i december 2010 og har med succes deltaget i den positive forandringsproces, der over de seneste år har skabt en stærk og lønsom virksomhed på det svenske pensionsforvaltningsmarked.

Ambitionen er at bringe Monyx videre i denne udviklingsproces. De kommende års forventede markante ændringer i virksomhedens ydre rammebetingelser samt en skærpet konkurrencesituation stiller øgede krav til topledelsens kvalifikationer og lederskab.

Det er bestyrelsens vurdering, at der i denne situation er behov for en ny og handlekraftig VD, der i højere grad lever op til de krav fremtidens konkurrencesituation stiller til virksomhedens topledelse.

Monyx har i de seneste år styrket ledelseslaget under selskabets VD og har i dag en stærk og faglig kompetent ledergruppe, der i overgangfasen kan varetage ledelsen af virksomheden. Selskabets CIO, Mikael Kadri, er således konstitueret som VD (tilförordnat VD).

Driften i Monyx forløber planmæssigt og indtjeningsudviklingen følger den budgetterede udvikling.

Ledelsesændringen i Monyx giver ikke anledning til ændring i de udmeldte forventninger til 2013 for NewCap Holding A/S.

 

Med venlig hilsen

 

Peter Steen Christensen

Direktør og bestyrelsesmedlem

 

For yderligere information kontakt venligst:

 

Peter Steen Christensen

Telefon: +45 8816 3000

E-mail: info@newcap.dk

 


Attachments

Selskabsm 7 2013.pdf