Management buy-in i Spinning Jewelry


Hørsholm, Danmark, 2013-06-28 15:59 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen

28. juni 2013

Fondsbørsmeddelelse nr. 08-13

Management buy-in i Spinning Jewelry

Konkursboet efter Spinning Jewelry a/s har i dag solgt aktiviteten og rettighederne til at føre Spinning Jewelry videre til et konsortium bestående af den nye ledelse samt flere finansielle investorer. Deltaq er en del af den fortsættende ejerkreds og ejer i forbindelse med etableringen af det nye Spinning Jewelry ApS 23,2 % af Selskabet. En ejerandel, som forventes at falde i forbindelse med en yderligere kapitalisering af Selskabet.

Det er Deltaqs vurdering, at Spinning Jewelry, til trods for de seneste års problemer, fortsat har et stærkt smykkekoncept, mange loyale kunder og et fundament for en bæredygtig forretning, hvorfor Deltaq har valgt at støtte op om den nye ejerkreds, som minoritetsejer.

Det bliver kompetente branchefolk, der kommer i ledelsen for det nye Spinning Jewelry. Henrik Kähler med en baggrund fra bl.a. Pandora og Kasi Group bliver Administrerende Direktør. Derudover kommer den fremtidige organisation til at bestå dels af tidligere ansatte fra Spinning Jewelry og dels af andre med brancheerfaring.

Baggrund

Spinning Jewelry A/S, som Deltaq tidligere har været medejer af, indgav den 23. maj konkursbegæring efter en længere periode med negativ resultatudvikling. Spinning Jewelry er en smykkevirksomhed, der har specialiseret sig i samlebaserede smykkeserier, særligt ringe.

Forventninger til 2013

Deltaqs ejerandel af det nye Spinning Jewelry vil, som en minoritetsandel, ikke blive konsolideret ind Deltaqs koncernregnskab fremadrettet. Ejerskabet af Spinning Jewelry forventes således ikke at påvirke Deltaqs resultat for 2013, og forventningerne til året er uændret.

Yderligere oplysninger:

Flemming Lindeløv, bestyrelsesformand, Deltaq a/s

Telefon (+45) 70 20 35 34 eller mobil (+45) 40 90 33 27, e-mail fli@deltaq.dk

 

Dennis Willer, Adm. direktør, Deltaq a/s

telefon (+45) 70 20 35 34 eller mobil (+45) 27 57 04 04, e-mail dew@deltaq.dk

 

Spinning Jewelry ApS, Adm. Direktør Henrik Kähler mobil (+45) 26 10 01 00

 


Attachments

Deltaq - Fondsbørsmeddelelse nr  08-13.pdf