Matkahuollon paketteja nyt vuorokauden ympäri Helsingissä

Matkahuolto avaa Pakettipisteen Jätkäsaaren Verkkokauppa.comin 24 h kioskiin 15. heinäkuuta. Pakettien lähettäminen ja noutaminen onnistuu jatkossa kaikkina vuorokauden aikoina, sillä Verkkokauppa.comin 24 h kioski palvelee kellon ympäri vuoden kaikkina päivinä.


Verkkokauppa.com Oyj, 2013-07-01 07:04 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Helsinkiläiset voivat käyttää Matkahuollon Pakettipalveluita ympäri vuorokauden heinäkuusta alkaen, kun Matkahuolto avaa uuden vuorokauden ympäri palvelevan Pakettipisteensä Jätkäsaareen. Verkkokauppa.comin 24 h kioskin yhteydessä toimivassa pisteessä voi noutaa ja lähettää Matkahuollon kuljettamia paketteja kaikkina päivinä kellon ympäri. Asiointi on vaivatonta, sillä Verkkokauppa.comiin on helppo tulla hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Uusi Pakettipiste palvelee sijaintinsa ansiosta myös ympärille nousevaa Jätkäsaaren asuinaluetta sekä läheisen sataman kautta kulkevia asiakkaita.

– Voimme nyt palvella asiakkaitamme entistäkin joustavammin. Verkkokaupoissa ostoksia voidaan tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa, joten on tärkeää, että niiden noutamisajankin voi valita itse. Jo aiemmin kuljettamamme paketit on voinut noutaa myöhään iltaisin ja viikonloppuisin Siwoista ja Valintataloista. Tämä uusi Pakettipiste on erinomainen täydennys verkostoomme. Ihmiset ovat yhä kiireisempiä, joten on tärkeää, että asioinnin voi hoitaa itselle parhaiten sopivana ajankohtana, arvioi Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Juha Wallin.

Kattava ja joustava palveluverkosto

Matkahuolto on suurin yksityinen kotimainen paketinkuljettaja. Verkkokaupoista tilattujen kuljetusten toimittajana Matkahuolto on suosittu vaihtoehto. Esimerkiksi kotimaassa sijaitsevista verkkokaupoista tilattujen pakettien lähetys Matkahuollon kautta lisääntyi 55 % vuonna 2012. Matkahuolto on asiakkaalle myös turvallinen vaihtoehto, sillä kaikki lähetykset, palautukset mukaan lukien, kulkevat kirjattuina ilman erillistä lisämaksua ja vastaanottajan henkilöllisyys tarkistetaan aina, jotta voidaan varmistaa paketin luovuttaminen oikealle henkilölle. Huolellisen käsittelyn ja tarkan seurannan ansiosta kuljetusvahinkoja sattuu äärimmäisen vähän. 

Matkahuollon yhteistyöverkkokaupoilla on käytössään Suomen laajin henkilökohtaisesti palveleva pakettiverkosto. Yli puolet suomalaisista asuu alle kilometrin päässä lähimmästä Matkahuollon Pakettipisteestä ja peräti 80 prosenttia alle kolmen kilometrin päässä. Kuluttajat voivat vastaanottaa paketteja Matkahuolloista sekä Matkahuollon Pakettipisteistä, kuten kaikista Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista. Paketin lähettäjiä ja noutajia palvelee siten lähes 1100 Pakettipistettä.

Oy Matkahuolto Ab on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys, jonka pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut. Matkapalvelut ylläpitää ja kehittää julkisen joukkoliikenteen matkustuspalveluja, muun muassa valtakunnallisia aikataulu- ja matkakorttijärjestelmiä. Pakettipalvelut ylläpitää ja kehittää bussiliikenteeseen perustuvaa paketinkuljetusjärjestelmää, jonka kautta paketteja voi lähettää ympäri Suomen sekä yhteistyökumppanuuksien ansiosta ympäri maailmaa. Matkahuollolla on 50 omaa toimipaikkaa. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Matkahuollon palveluverkosto kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Matkahuolto viettää tänä vuonna 80-vuotisjuhlavuotta.

Lisätiedot

         Samuli Seppälä
         Toimitusjohtaja
         Verkkokauppa.com Oyj
         samuli.seppala@verkkokauppa.com
         
         Juha Wallin
         Liiketoimintapäällikkö
         Oy Matkahuolto Ab
         juha.wallin@matkahuolto.fi
         Puh. +358 40 568 1388

Matkahuollon Pakettipiste Verkkokauppa.com 24 h kioskissa Jätkäsaaressa

Attachments

kioski-palvelu.jpg