Arco Vara AS-i korralise üldkoosoleku otsused

01.07.2013 toimunud Arco Vara AS-i aktsionäride korraline üldkoosolek võttis vastu järgmised otsused:

1. Kinnitada Arco Vara AS-i 2012. aasta majandusaasta aruanne.

2. Suunata 31.12.2012 lõppenud majandusaasta puhaskahjum summas 18 034 755 eurot eelmiste perioodide jaotamata kasumisse.

3. Suurendada Arco Vara AS-i aktsiakapitali tingimuslikult, lastes välja ühe vahetusvõlakirja nimiväärtusega 1 000 eurot vastavalt käesolevale otsusele lisatud vahetusvõlakirja tingimustele. Vahetusvõlakiri annab selle omanikule õiguse alates 1. jaanuarist 2016 kuni 31. detsembrini 2016 märkida kuni 390 000 Arco Vara AS-i aktsiat hinnaga 0,7 eurot aktsia. Arco Vara AS-i juhatus võib aktsiate märkimisel aktsiakapitali suurendada 273 000 euro ulatuses, s.t. 390 000 aktsia võrra. Aktsiakapitali uueks suuruseks võib olla kuni 3 592 194,90 eurot. Olemasolevad Arco Vara AS-i aktsionärid loobuvad vahetusvõlakirja märkimise eesõigusest ja selle vahetamise tulemusena välja lastavate aktsiate märkimise eesõigusest.

4. Maksta nõukogu liikmetele tasu osaletud koosoleku kohta 500 eurot (netosumma), kuid mitte rohkem kui 1 000 eurot (netosumma) kalendrikuus. Tasu väljamaksmine panna sõltuvusse nõukogu koosolekute protokollide allkirjastamisest. Mitte hüvitada nõukogu liikmete reisi- ja elamiskulusid.

5. Valida üheks aastaks (kuni järgmise aktsionäride korralise koosolekuni) üks audiitor ja nimetada selleks AS PricewaterhouseCoopers. Maksta audiitorile tasu aktsiaseltsi 2013. a majandusaasta majandustegevuse auditeerimise eest vastavalt aktsiaseltsi ja AS PricewaterhouseCoopers vahel sõlmitavale lepingule.

Egert Paulberg
Finantskontroller