Exiqon vinder “Global microRNA Research Tools Company of the Year” fra Frost & Sullivan


Exiqon A/S (NASDAQ OMX: “EXQ”), Exiqon A/S (NASDAQ OMX: EXQ), en førende leverandør af højt specialiserede produkter til genanalyse, offentliggjorde i dag, at Frost & Sullivan har udvalgt Exiqon til at modtage Frost & Sullivans pris for “Global microRNA Research Tools Company of the year 2013”. Udvælgelsen baseres på den fortræffelighed, Exiqon har udvist i microRNA markedet. Prisen følger Frost & Sullivans nylige analyse af det globale microRNA og service marked.

Exiqon var et af de første selskaber til kommercielt at understøtte microRNA-markedet, og siden de første produkter blev introduceret i 2005, har forskere publiceret tusindvis af videnskabelige artikler baseret på Exiqons forskningsprodukter.

Senest har Exiqon udviklet et databasesøgeværktøj, miRSearch, som tillader kunder at søge på tværs af databaser på en simpel og intuitiv måde og dermed nemt navigere i den overvældende mængde microRNA–information, der anvendes i forsøgsplanlægningen. Søgeværktøjet er tilgængeligt på www.exiqon.com/mirsearch. Dette seneste tiltag komplementerer Exiqons førende miRCURY LNA™ produkter til microRNA-forskning, som består af validerede produkter til prøveudtagning, genaktivitetsmåling og funktionel analyse samt avanceret software til dataanalyse.  

Exiqon har været citeret for at være en foretrukket one-stop leverandør af komplette løsninger til microRNA-forskning. Ikke kun det robuste udbytte ved brugen af Exiqons produkter og service, men også den simple købsproces har sikret en konstant udvidelse af kundesegmentet.

Gennem de seneste 8 år har microRNA-forskningen udviklet sig fra et eksotisk forskningsområde til et nyt og udviklende forretningsområde med validerede biologiske markører og klinisk anvendelse,” udtaler Exiqons administrerende direktør Lars Kongsbak og tilføjer “Ifølge Frost & Sullivans analyse har Exiqon en markedsandel på gennemsnitlig 24%, hvilket gør, at Exiqon vedbliver at have en afgørende indflydelse på forskeres muligheder på tværs af industrier og offentlige institutioner for at forstå og anvende microRNA”.

Frost & Sullivan accepterer ikke nomineringer eller indstillinger til deres priser. Udvælgelsen af prisvinderen sker på baggrund af dybtborende interviews og markedsanalyser med primære data, der foretages af Frost & Sullivans brancheanalytikere.

Yderligere information fra Exiqon
Lars Kongsbak, administrerende direktør, tlf. +45 4566 0888 (mobil: +45 4090 2101)

Yderligere information fra Frost & Sullivan
Mireya Espinoza, Frost & Sullivan, Corporate Communications – North America,
tlf. 
+1 210. 247.3870 (fax: +1 210.348.1003, e-mail: mireya.espinoza@frost.com)


Attachments

Pressemeddelelse_Frost_Sullivan.pdf