Tallinna Kaubamaja AS tütarettevõtjate ühinemised ja tütarettevõtja uus ärinimi

Tallinna Kaubamaja AS avaldas 03.06.2013 börsiteate, mille kohaselt eesmärgiga korrastada kontserni ettevõtete struktuuri ja muuta juhtimist läbipaistvamaks viiakse läbi kolm tütarettevõtjate ühinemist. Viidatud börsiteate kohaselt oli kavas ühendada AS Viking Motors (ühendav ühing) ja OÜ Ülemiste Autokeskus (ühendatav ühing); TKM Auto OÜ (ühendav ühing) ja OÜ Opti Auto (ühendatav ühing); ning OÜ TKM Beauty (ühendav ühing) ja OÜ TKM Beauty Holding (ühendatav ühing).

Äriregister registreeris 12.07.2013 ülalviidatud ühinemised. Ühinemisega seoses kustutati äriregistrist OÜ Ülemiste Autokeskus, OÜ Opti Auto ja OÜ TKM Beauty Holding.

Vastavalt 03.06.2013.a. sõlmitud ühinemislepingutele ühinemise tulemusel AS Viking Motors saab OÜ Ülemiste Autokeskus õigusjärglaseks, TKM Auto OÜ saab OÜ Opti Auto õigusjärglaseks ja OÜ TKM Beauty saab OÜ TKM Beauty Holding õigusjärglaseks. Kogu OÜ Ülemiste Autokeskus vara anti ühinemise kandmisega äriregistrisse tervikuna üle AS-ile Viking Motors; OÜ Opti Auto vara anti tervikuna üle TKM Auto OÜ-le; ning OÜ TKM Beauty Holding vara anti tervikuna üle OÜ-le TKM Beauty. Kõigi ülalviidatud ühinemisel osalenud Tallinna Kaubamaja kontserni ettevõtete ühinemisotsused on vastu võetud 04.06.2013.a. Ühinemise tulemusel ühendavate ühingute kapitalid ei muutu.

Ühtlasi teavitame, et „Kia Automobiles“ SIA uueks ärinimeks on „Forum Auto“ SIA. „Forum Auto“ SIA on TKM Auto OÜ 100% tütarettevõtja.

Raul Puusepp
         Juhatuse esimees