Forløb af ekstraordinær generalforsamling


MEDDELELSE NR. 84
25. juli 2013

 

 

Forløb af ekstraordinær generalforsamling

Der afholdtes dags dato ekstraordinær generalforsamling i ChemoMetec A/S i Nordsjællands KonferenceCenter.

Advokat Lars Petersen blev udpeget som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og dermed beslutningsdygtig.

Der var bl.a. fremsat forslag om, at bestyrelsesmedlemmerne Stig Løkke Pedersen og Thomas Hartwig, med henvisning til selskabslovens § 121, stk. 1, sidste punktum, skulle afsættes.

Repræsentant for forslagsstiller uddybede baggrunden for forslaget, ligesom selskabets bestyrelse fremkom med kommentarer hertil.

Forslaget blev herefter sat til skriftlig afstemning og blev vedtaget med ca. 55 % af stemmerne for og ca. 45 % af stemmerne imod.

Der blev afholdt særskilt afstemning om, hvorvidt antallet af bestyrelsesmedlemmer skulle udvides fra de nuværende 3 til 4 bestyrelsesmedlemmer. Forslaget blev begrundet af forslagsstiller og blev vedtaget med ca. 52 % af stemmerne for og ca. 45 % af stemmerne imod.

Herefter blev der afholdt valg til bestyrelsen, hvor Michael Eising, Hans Peter Heldt-Hansen og Bruno Jensen blev valgt som nye bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen består herefter af førnævnte tre personer samt Preben Kønig.

Herudover fremkom der ikke andre væsentlige oplysninger på generalforsamlingen.

Efter generalforsamlingen blev der afholdt konstituerende bestyrelsesmøde, hvor Preben Kønig blev valgt som formand.

 

Eventuelle henvendelser:

Bestyrelsesformand Preben Kønig
Telefon (+45) 4813 1020

 


Attachments

Meddelelse 84 - Forløb af ekstraordinær generalforsamling.pdf