Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling


Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i afdeling Globale Aktier, Kina, Fjernøsten, Basis 3 og Basis 4 i Investeringsforeningen Nordea Invest
 

Tirsdag den 10. september 2013, kl. 10.00, Nordeas lokaler, Heeringsgaard, Ovengaden Neden Vandet 11, 1414 København C.


Dagsorden:

1. Forslag fremsat af medlemmer eller bestyrelsen

Bestyrelsen for Investeringsforeningen Nordea Invest har fremsat nedenstående forslag.

a. Ændring af vedtægt i Globale Aktier, således at der bliver mulighed for at udlodde af formuen med henblik på at sikre en stabil udlodning samt ændring af afdelingens navn til Globale Udbytte Aktier.

b. Ændring af vedtægt i Kina og Fjernøsten for at muliggøre investering i andele i andre danske foreninger eller udenlandske investeringsinstitutter eller disse foreningers og investeringsinstitutters afdelinger.

c. Tilpasning af vedtægtsformulering i afdeling Basis 3 og Basis 4 vedrørende den skattemæssige klassifikation som udloddende aktiebaserede afdelinger.

d. Bemyndigelse til bestyrelsen til at foretage de ændringer, Finanstilsynet måtte kræve til godkendelse af ovennævnte forslag.

2. Eventuelt

Adgang til generalforsamlingen har ethvert medlem, som senest fire dage inden afholdelsen har afhentet eller fået tilsendt adgangskort mod dokumentation for medlemskab.

På generalforsamlingen er det alene muligt at udøve stemmeret for de andele, som senest en uge forud for generalforsamlingen er noteret på navn i foreningens bøger.

Ønsker du at deltage i generalforsamlingen, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til katrine.bang@nordea.com.

Tilmeldingen skal være Nordea Invest i hænde og registreret senest den 4. september 2013.


Bestyrelsen