BERLIN, TYSKLAND--(Marketwired - Sep 12, 2013) - I nogle uger er det så langt det blivet gråt og meget hurtigt mørkt og vinter depressionen lader ikke længe vente på sig . . dette skete også sidste år for Berlin Kunstneren Rica Belna, eftersom hun allerede arbejder i mange år med store fotografier af lys og smukke motiver fandt hun ud af at lave fotomotiver i store formater der ubevist påvirker vores hjerne og give igennem denne idee nye indtrykke og følelser. Et lysbilled fra Goodmoodframes giver et ganske rum en dejlig følelse af lys, positiv udstråling og der igennem en følelse af en god stemning . Man føler sig som om man befinder sig en varm sommerdag badet i solskin. Billedet forandre rummets størrelse, giver et indtryk at det er et vindue og giver der igennem en følelse at værelset er åbent. Dette er en lys therapie det er jo videnskabeligt bevist at dette er en utrolig vigtig følelse for os, lys, farver giver os en følelse af glæde og frihed som vi føler i de lange vinter måneder er væk. Lysbilledet forandre rummet giver en total anden rum energi ligesom en hjælp af et andet virtuelle rum, et rum hvor vi kommer ind og føler os ligesom vi befinder os i den dejligste sommerdag.

Information.

en successful væg installation af sådan en kunstvæg installation er en årrække kendskab til at arbejde i stor format og derved skabe en speciel effekt. Kunstneren Rica Belna har arbejdet med dette thema i en årrække for at udvikle denne perfekte idee, det vigtigste er at betragteren der kommer ind i rummet eller tilbringer sin tid i rummet og har en følelse af det aktuelle motiv, farver er på en anden plads på første plads er det at have en følelse at føle sig på et helt andet sted ligesom at blive transporteret væk til et sted med lys, behagelighed og slappe af simpelhen en god følelse og her igennnem godt humør.

Tekniske data og pris kalkulation.

I en størrelse af 250x320 lysbox inholder 273 Led moduler a 1.8 Watt i alt 491 Watt. Dette skaber 40.950 Lumen en meget stærk output og forbruger minimal strøm. Lysboxen giver en fornemmelse af dagslys. Prisen for en goodmoodframe, inklusiv Osram Led modules, med dimmer koster 1000 Eur/ m2, hver lysbox bliver hånd bygget af experter dette er forbundet med høj kvalitet og præsision.

Galleri og mere information se på:

http://www.goodmoodframes.com

Contact Information:

Contact:
Rica Belna
Pestalozzistr. 11
10625 Berlin
Deutschland

info@goodmoodframes.com
Fon: +49 172 599 25 01