West International får ytterligare order på nya generationens kortterminaler

Som tidigare meddelats levererar West International en helt ny och unik kortterminalslösning till OpenSolution, en ledande leverantör av kassasystem på den nordiska marknaden för bl.a. evenemangsarenor och restauranger. West International har idag mottagit ytterligare en beställning under det ramavtal som finns mellan företagen. Ordern gäller moderna och framtidssäkra kortbetalningslösningar till ett värde av ca 1,8 miljoner SEK för leverans under första kvartalet 2014.


– Vi är mycket glada över samarbetet med OpenSolution som har utvecklats mycket positivt. Det unika med den här lösningen är att kortterminalerna har stöd för kommande mobila kortbetalningar genom NFC-teknik (Near Field Communication), snabbare betalningar med ChipXpress, samt är integrerade med OpenSolutions kassasystem. Det gör att det blir smidigare att betala, som till exempel på arenor eller i restaurangmiljöer där det finns krav på stabila och snabba betalningsflöden, säger Sten Karlsson, vd på West International.

 

Ordern gäller WestInt® kortterminaler för stationärt bruk, och som blivit godkända av branschorganisationen PCI, MasterCard och Visa. Leverans kommer huvudsakligen att ske under det första kvartalet 2014 förutom en mindre del av ordern som levereras under fjärde kvartalet 2013.

 

Genom fortsatt satsning på kortterminaler, som ligger i teknisk framkant på marknaden, utmanar West International befintliga lösningar med bättre erbjudanden. Härigenom kommer konsumenter och handlare att kunna ta del av effektivare, säkrare och snabbare kortbetalningar.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
 
Sten Karlsson, vd West International AB
Mobil: 070-555 6065
E-post: sten.karlsson@westint.se
 
 

 


Attachments

Pressmeddelande 131021 Ny order från OpenSolution.pdf