Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 1 turbowarranttisarjan 29.10.2013


DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE

 

Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 1  turbowarranttisarjan 29.10.2013

 

Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 5.7.2013 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite, jota on täydennetty 7.8.2013 julkistetulla ohjelmaesitteen täydennyksellä.

Danske Bank A/S laskee liikkeeseen warrantti- ja sertifikaattiohjelmansa alla 1 turbowarranttisarjan 29.10.2013. Turbowarranttien kohde-etuutena ovat Rautaruukki Oyj:n osakkeet. Turbowarrantit ovat osto- ja myyntiwarrantteja. Turbowarranttien erääntyessä haltijalle maksetaan lopullisissa ehdoissa määritelty selvityssumma.

Tämä tiedote sisältää ainoastaan tiivistelmän turbowarranttien  lopullisista ehdoista. Ohjelmaan liittyvä ohjelmaesite (Base Prospectus) täydennyksineen, sen suomenkielinen tiivistelmä ja liikkeeseen laskettavien turbowarranttien lopulliset ehdot (Final Terms) ovat saatavilla verkko-osoitteessa www.danskebank.fi/warrantit.  Sijoittamista harkitsevia kehotetaan tutustumaan näihin asiakirjoihin ennen sijoituspäätöstä.

 

Liikkeeseenlaskija Danske Bank A/S
Sijoitusinstrumentti Osto- ja myyntiturbowarrantti
Kohde-etuudet Rautaruukki Oyj (RTRKS)
Markkinapaikka NASDAQ OMX Helsinki Oy
Listalleottopäivä 29.10.2013
Valuutta EUR
Toteutustapa Liikkeeseenlaskija maksaa automaattisesti selvityssumman lopullisten ehtojen mukaisesti.
Erääntymispäivä ja viimeinen kaupankäyntipäivä Turbowarranttien erääntymispäivä ja viimeinen kaupankäyntipäivä ovat kuten alla olevassa taulukossa, jos ennenaikaista erääntymistä ei ole tapahtunut. Ennenaikainen erääntyminen tapahtuu, jos kohde-etuuden hinta saavuttaa lopullisten ehtojen mukaisen rajatason jatkuvan kaupankäynnin aikana. Tällöin turbowarrantti erääntyy välittömästi ja kyseinen kauppapäivä on samalla turbowarrantin viimeinen kaupankäyntipäivä.
Lopetushinta Lopetushinta on turbowarrantin kohde-etuuden päätöshinta erääntymispäivänä, jos ennenaikaista erääntymistä ei ole tapahtunut. Ennenaikainen erääntyminen tapahtuu, jos kohde-etuuden hinta saavuttaa lopullisten ehtojen mukaisen rajatason jatkuvan kaupankäynnin aikana. Tällöin lopetushinta määritellään osto turbowarrantin kohdalla rajatason saavuttamishetken ja sen jälkeisten seuraavien 3 tunnin kaupankäynnin alimpana noteerauksena ja myynti turbowarrantin kohdalla vastaavasti ylimpänä noteerauksena.
 
Selvityssumma (Cash Settlement Amount) ja vähimmäisselvityssumma Osto turbowarrantti: (lopetushinta – toteutushinta) x kerroin
Jos lopetushinta on sama tai alempi kuin toteutushinta, selvityssummaa ei makseta.
Myynti turbowarrantti: (toteutushinta – lopetushinta) x kerroin
Jos lopetushinta on  sama tai ylempi kuin toteutushinta, selvityssummaa ei makseta.
Jos turbowarrantin selvityssumma on pienempi kuin EUR 0,00001 per turbowarrantti, liikkeeseenlaskija ei maksa selvityssummaa ja turbowarrantti erääntyy arvottomana.
Markkinatakaus Danske Bank A/S toimii markkinatakaajana.  Markkinatakaaja sitoutuu antamaan osto- ja myyntinoteerauksen pörssin jatkuvan kaupankäynnin aikana. Jos turbowarrantti erääntyy ennenaikaisesti, markkinatakaus päättyy erääntyneen turbowarrantin osalta välittömästi kohde-etuuden saavutettua turbowarrantin lopullisissa ehdoissa määritellyn rajatason.
Osto- ja myyntinoteerauksen ero on korkeintaan EUR 0,10, jos turbowarrantin arvo on alle EUR 2,00 tai korkeintaan EUR 0,20, jos turbowarrantin arvo on vähintään EUR 2,00. Noteeraukset annetaan vähintään 1 000 turbowarrantille.
Tietyissä tilanteissa, joita kuvaillaan tarkemmin ohjelmaesitteessä (Base Prospectus), voi Danske Bankin olla vaikeaa tai mahdotonta pitää osto- ja myyntinoteerauksia.
Lisätietoja Lisätietoja on saatavilla yhtiöiden kotisivuilta:
www.ruukki.com
 
Lisätietoja kohde-etuuksien volatiliteetista saatavilla liikkeeseeenlaskijalta, puh. +358 (0)10 236 4836
 
   
Kaupankäyntitunnus Warrantin ISIN Kohde-etuusosake Lisätietoja kohde-etuutena olevasta osakkeesta ja yhtiöstä
TRTR4N   8DAN DK0060520880 Rautaruukki Oyj www.ruukki.com
         

 

 

Kaupankäyntitunnus Tyyppi Toteutushinta EUR Rajataso EUR Kerroin Turbowarranttien kokonaismäärä Erääntymispäivä
TRTR4N   8DAN Myynti 8.00 7.60 1 500 000 21.2.2014

 

 

Helsingissä 28.10.2013

Danske Bank A/S

Jukkapekka Laurila                                                          Maj van Dijk