Dato for offentliggørelse af Delårsrapport for de første 9 måneder af 2013 og tilhørende telefonkonference


København, 2013-11-11 13:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Investornyheder
Nr. 07/2013

 

Zealand Pharma A/S (NASDAQ OMX København: ZEAL) (“Zealand”) meddeler i overensstemmelse med sin finanskalender, at selskabets Delårsrapport for de første 9 måneder af 2013 offentliggøres på fredag, 15. november 2013.

 

Telefonkonference ─ 15. november 2013, kl. 14

På dagen for offentliggørelse kl. 14 afholder Zealand en telefonkonference for at præsentere delårsrapporten, hvilket vil blive efterfulgt af muligheden for stille spørgsmål til selskabet. På telefonkonferencen deltager adm. direktør David Solomon, økonomidirektør Mats Blom og Hanne Leth Hillman, Vice President for Investor Relations and Corporate Communications.

Telefonkonferencen vil foregå på engelsk og adgang kan opnås via følgende:

Tlf. nr. : 32728018

ID-nummer: # 99746033

Telefonkonferencen inklusiv en tilhørende powerpoint-præsentation kan følges via direkte audiocast (lydspor) fra følgende link: http://storm.zoomvisionmamato.com/player/zealand_pharma/objects/8avr91f6/

Audiocast kan tilgås direkte fra Zealands hjemmeside (www.zealandpharma.com). Deltagere i audiocastet anbefales at registrere sig ca. 10 minutter før, præsentationen starter.

Efter telefonkonferencen vil en båndet gengivelse af audiocastet være tilgængelig fra hjemmesiden.

***

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Hanne Leth Hillman, Vice President for Investor Relations & Corporate Communications

Tlf.: 50 60 36 89, email: hlh@zealandpharma.com

 

Om Zealand

Zealand Pharma A/S (NASDAQ OMX København: ZEAL) (”Zealand”) er et biotekselskab baseret i København. Zealand er specialiseret i innovation, optimering og udvikling af nye peptid-lægemidler og har en bred og moden pipeline af nye lægemiddelkandidater, der alle er identificeret gennem virksomhedens egne forskningsaktiviteter. Virksomhedens fokus ligger inden for kardiometaboliske sygdomme, herunder især diabetes og fedme, og den førende lægemiddelopfindelse er lixisenatid (Lyxumia®), en prandial GLP-1 agonist til indgivelse én gang daglig til behandling af type 2-diabetes, som er licenseret til Sanofi. Lixisenatid (markedsføres af Sanofi under navnet Lyxumia®) er godkendt til markedsføring i en række lande globalt, herunder i Europa og Japan, og under evaluering af lægemiddelmyndighederne i flere andre lande. I USA forventes en ansøgning om godkendelse indsendt i 2015, når resultaterne af hjerte-kar-sikkerhedsstudiet, ELIXA, foreligger.

Zealand har en partnerstrategi for udvikling og kommercialisering af sine produkter, og i tillæg til licensaftalen med Sanofi inden for type 2-diabetes har virksomheden partnerskaber med Boehringer Ingelheim inden for diabetes/fedme, med Lilly ligeledes inden for diabetes og fedme, med Helsinn Healthcare inden for kemoterapi-induceret diarré og med Abbvie (tidligere Abbott) inden for akut nyreskade.

 

For yderligere information: www.zealandpharma.com.               

@ZealandPharma

 


Attachments

IN_07-13_1111 - Dato for 9m 2013 delårsrapport og telefonkonference - DA_Final.pdf