CENCORPILLE UUSI MERKITTÄVÄ ASIAKKUUS


Cencorp Oyj                       Pörssitiedote 13.11.2013 klo 14.50           


CENCORPILLE UUSI MERKITTÄVÄ ASIAKKUUS

Cencorp Oyj on solminut uuden merkittävän asiakkuuden. Nyt allekrjoitetulla sopimuksella Cencorp toimittaa kehittyneen automaatiotuotantolinjan tunnetulle japanilaiselle elektroniikkateollisuudessa toimivalle yritykselle. Tämän kaupan arvo on noin 0,7 miljoonaa euroa.

Cencorp uskoo nyt solmitun kaupan olevan alkua pidemmälle yhteistyölle ja on osoitus Cencorpin kyvystä vastata vaativimpienkin asiakkaidensa automaatiotarpeisiin innovatiivisilla ja kilpailukykyisillä ratkaisuilla.

 

Mikkelissä, 13. marraskuuta 2013

 

Cencorp Oyj

 

Hallitus

 

Lisätietoja:
Iikka Savisalo, toimitusjohtaja, p. 040 521 6082, iikka.savisalo@savcor.com

 

Jakelu:
NASDAQ OMX, Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.cencorp.com

 

Cencorp Oyj on yksi johtavista teollisuusautomaatioratkaisujen valmistajista. Jyrsintään, erikoiskomponenttien ladontaan, testaukseen ja laser-työstöön suunnitellut laitteet tehostavat asiakkaiden tuotantoa merkittävästi. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös EMI-suojaukset, RFID-antennit sekä muut joustavat virtapiirit, joita ovat mm. aurinkosähkömoduleissa käytettävät CBS– johtimet ja matkapuhelinten antennit.  Asiakkaita ovat mm. autoelektroniikkavalmistajat sekä telekommunikaatio-, teollisuusautomaatio- ja puhelinkameravalmistajat sekä aurinkosähkömoduleitten valmistajat. Cencorpin pääkonttori on Mikkelissä. Yhtiö on osa suomalaista Savcor-konsernia.