Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NeuroSearch A/S


Selskabsmeddelelse
15.11.2013


I henhold til vedtægternes §§ 9 og 11 indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i NeuroSearch A/S til afholdelse
  

mandag den 9. december 2013 kl. 15.00 (CET)
 

hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø med følgende dagsorden:
 

  1. Bestyrelsen foreslår, at selskabets formål i vedtægternes § 2 udvides, herunder at investering indgår som en del af formålet.
     
  2. Bestyrelsen foreslår at vedtægternes § 5 ajourføres som anført i det vedhæftede udkast til vedtægter, og at § 8 om mortifikation slettes. §§ 4d, 4f om udstedte tegningsoptioner udgår, da disse er udløbet.
     
  3. Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 18 om tegningsret ændres, således at selskabet fremover kan tegnes af ét bestyrelsesmedlem i forening med en direktør eller af 2 bestyrelsesmedlemmer i forening.
     
  4. Bestyrelsen foreslår, at Karin Garre vælges som nyt bestyrelsesmedlem, idet Torbjörn Bjerke har meddelt, at han ønsker at udtræde af bestyrelsen.

    Karin Garre er født i 1957, har en baggrund som læge og over 20 års bred ledelseserfaring fra medicinalindustrien. Karin Garre har tidligere været ansat som Chief Development Officer og Executive Vice President i NeuroSearch A/S. Karin Garre er ansat som Executive Head (Centerchef), Psykiatrisk Center København.

    Det er bestyrelsens hensigt at konstituere sig med Karin Garre som bestyrelsesformand.

     
  5. Eventuelt.


Vedtagelseskrav
Vedtagelse på den ekstraordinære generalforsamling af dagsordenens punkt 1, 2 og 3 om vedtægtsændringer kræver, at beslutningerne vedtages med mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede kapital, jf. vedtægternes § 14.

Vedtagelse på den ekstraordinære generalforsamling af dagsordenens punkt 4 vedrørende valg af nyt bestyrelsesmedlem kræver simpelt flertal, jf. vedtægternes § 14.

Aktiekapitalens størrelse og stemmeret

NeuroSearch A/S har en aktiekapital på nominelt 24.553.947 kr., fordelt på 24.553.947 aktier a 1 kr. Hver aktie a 1 kr. giver 20 stemmer.

Registreringsdato
En aktionærs ret til at deltage i den ekstraordinære generalforsamling og afgive stemme på sine aktier fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren besidder mandag den 2. december 2013 (registreringsdatoen). De aktier, den enkelte aktionær besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af aktionærens ejerforhold som noteret i ejerbogen samt i henhold til meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indføring i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i denne.

Anmeldelsesfrist for deltagelse
I henhold til vedtægternes § 13 skal aktionærer, der ønsker at deltage i den ekstraordinære generalforsamling, bestille adgangskort enten via selskabets hjemmeside www.neurosearch.com, hos NeuroSearch A/S, Strandvejen 60, 2900 Hellerup, Anita Milland (telefon: 4460 8000 eller e-mail: ns@neurosearch.com) eller hos VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, P.O. Box 4040, 2300 København S (telefon: 4358 8866 eller 4358 8893 eller pr. e-mail: vpinvestor@vp.dk) senest torsdag den 5. december 2013.

Fuldmagt
Aktionærer, som er forhindret i at deltage i den ekstraordinære generalforsamling, kan afgive fuldmagt til bestyrelsen eller tredjemand direkte på www.neurosearch.com. Fuldmagtsblanket kan også udskrives fra hjemmesiden (www.neurosearch.com) eller rekvireres hos NeuroSearch A/S og bedes venligst sendt i underskrevet og dateret stand, således at den er VP Investor Services A/S i hænde senest torsdag den 5. december 2013.

Brevstemme
Aktionærerne har endvidere mulighed for at brevstemme. Blanket til brug for stemmeafgivelse pr. brev kan udskrives fra hjemmesiden (www.neurosearch.com) eller rekvireres hos NeuroSearch A/S og bedes venligst sendt, således at den er VP Investor Services A/S i hænde senest torsdag den 5. december 2013. Når en brevstemme er modtaget hos VP Investor Services A/S, kan den ikke tilbagekaldes af aktionæren.

Dagsorden mv.
Senest tre uger før den ekstraordinære generalforsamling vil følgende oplysninger være tilgængelige for aktionærerne på selskabets hjemmeside www.neurosearch.com:

 

A)  Denne indkaldelse der indeholder dagsordenen, de fuldstændige forslag og information om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen

B)  Formularen til stemmeafgivelse ved fuldmagt og stemmeafgivelse pr. brev

Spørgeret
På den ekstraordinære generalforsamling vil ledelsen besvare spørgsmål fra aktionærerne om forhold af betydning for selskabets stilling og spørgsmål til punkterne på dagsordenen.



Bestyrelsen


Kontaktperson
Allan Andersen, formand for bestyrelsen, telefon: 4016 3864.



Om NeuroSearch
NeuroSearch A/S (NEUR) er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S.


Attachments

Fonds.30-13 - Ekstraordinær generalforsamling dec 2013.pdf