Styrelsen i StjärnaFyrkant drar tillbaka förslaget på en ändrad verksamhetsinriktning i bolagsordningen


Styrelsen för StjärnaFyrkant kallar som tidigare informerats till en extra bolagsstämma den 19 november 2013. Styrelsen föreslår bolagsstämman att bolagets firma ändras till Stockwik Förvaltning AB. Däremot drar styrelsen tillbaka förslaget på en ändrad verksamhetsinriktning i bolagsordningen. Anledning är att den nuvarande verksamhetsbeskrivningen väl beskriver bolagets nuvarande verksamhet. Verksamhetsinriktningen i bolagsordningen bör inte ändras innan bolagets faktiska verksamhet eventuellt har förändrats.

Renodlingen inom telekomområdet med två separata dotterbolag med nya dotterbolagschefer fortsätter som planerat. David Andreasson tillträder som ny VD och koncernchef i StjärnaFyrkant den 5 december 2013 som planerat. Styrelsen har dock beslutat att tills vidare avvakta med planerna på att dela ut de två fristående företagen ur koncernen.

StjärnaFyrkant avser fortsätta bedriva befintlig verksamhet vidare på bästa möjliga sätt. Bolaget kommer att fortsätta utvärdera olika alternativ för att kontinuerligt utveckla sin verksamhet.

 

För mer information, kontakta:
Jonas Arnström, VD StjärnaFyrkant, tel. 070-190 10 28, jonas.arnstrom@stjarnafyrkant.se


Attachments

Pressmeddelande StjärnaFyrkant 15 november 2013.pdf