Jauns ABLV Asset Management, IPAS, valdes sastāvs


Rīgā, 2013. gada 15. novembrī

 

ABLV Asset Management, IPAS, padome ir apstiprinājusi jaunu uzņēmuma valdes sastāvu. Jaunais valdes sastāvs darbu uzsāk 2013. gada 15. novembrī. Šis izmaiņas konceptuāli atbalstījusi ABLV Bank, AS, valde, kā arī ir saņemta Finanšu un kapitāla tirgus komisijas atļauja.

ABLV Asset Management, IPAS, valdē apstiprināti divi līdzšinējie valdes locekļi - Leonīds Kiļs, kurš turpinās pildīt valdes priekšsēdētāja pienākumus, un Jevgenijs Gžibovskis, kurš, tāpat kā līdz šim, būs valdes priekšsēdētāja vietnieks.

Par jaunu  ABLV Asset Management, IPAS, valdes locekli ir apstiprināts Sergejs Gačenko, kurš nomainīs līdzšinējo valdes locekli Vadimu Burcevu. Sergejs Gačenko ABLV Asset Management, IPAS, pievienojās 2012. gada jūlijā un šobrīd ir valsts un korporatīvo obligāciju atvērto ieguldījumu fondu pārvaldnieks.

Sīkāku informāciju par ABLV Asset Management, IPAS pārvaldītajiem atvērtajiem ieguldījumu fondiem Jūs varat lasīt http://www.ablv.com/lv/services/investments/investments/mutual-funds vai saņemt no ABLV Asset Management, IPAS speciālistiem, tālr. +371 6700 2777.

 

Ar cieņu,

ABLV Asset Management, IPAS