Užbaigtas AB SEB banko ir AB "SEB lizingas" reorganizavimas

Vilnius, Lietuva, 2013-11-25 10:17 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- AB SEB bankas, įmonės kodas 112021238, Gedimino pr. 12, LT-01103 Vilnius.

2013 m. lapkričio 22 d. 24.00 val. vadovaujantis AB SEB banko ir AB „SEB lizingas“ reorganizavimo sąlygomis buvo pasirašytas AB „SEB lizingas“ turto, teisių ir pareigų priėmimo – perdavimo aktas. Nuo šio akto pasirašymo momento yra laikoma, jog visas reorganizuojamos AB „SEB lizingas“ turtas, teisės ir pareigos yra perduotos po reorganizavimo lizingo veiklą perimsiančiam AB SEB bankui.

2013 m. lapkričio 25 d. VĮ „Registrų centras“ juridinių asmenų registre buvo įregistruota nauja AB SEB banko įstatų redakcija, konstatuojanti AB SEB banko ir AB „SEB lizingas“ reorganizavimo pabaigą. Naujos redakcijos AB SEB banko įstatų registravimas buvo numatytas AB SEB banko ir AB „SEB lizingas“ reorganizavimo sąlygose, o Lietuvos Respublikos Akcinių bendrovių įstatymo 69 str. 1 d. numato, kad reorganizavimas yra laikomas baigtu nuo visų po reorganizavimo veiklą tesiančių bendrovių įstatų įregistravimo.

Pranešimas nekonfidencialus.

AB SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

2013 m. lapkričio 25 d., Vilnius

Teikti papildomą informaciją apie esminį įvykį emitento įgaliotas AB SEB banko ryšių su žiniasklaida vadovas Arvydas Žilinskas, tel. (8 5) 268 1198.