SmartGuy Group A/S – Ledelsesændring med ny administrerende direktør

Selskabsmeddelelse nr. 18 / 2013


SmartGuy Group A/S tilfører ny ledelse

SmartGuy Group A/S har ansat Thomas Wandahl som ny Group CEO for SmartGuy koncernen. Thomas Wandahl kommer fra en stilling som adm. direktør hos Telmore, et stærkt voksende teleselskab med store online-aktiviteter, der henvender sig til forbrugere. Medstifter af SmartGuy A/S, Nicolai Kærgaard, fortsætter i selskabet som en del af ledelsen som direktør for forretningsudvikling.

Nicolai Kærgaard udtaler: ”Det glæder mig utrolig meget, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Thomas. Thomas har haft ansvar for større organisationer i telesektoren, og har yderligere lært om kundefokus, da han byggede Eurobonus programmet hos SAS”.

Nicolai Kærgaard fortsætter: ”Den rolle man har som adm. direktør er anderledes i forskellige faser af en virksomheds størrelse. Jeg har nydt at stå i spidsen for SmartGuy i mange år, men jeg kan konstatere, at den rolle der forventes af en adm. direktør i en virksomhed af SmartGuy’s størrelse, ikke er det som motiverer mig mest. Derfor vil jeg hellere fokusere på udviklingsaktiviteter og overlade rollen som Group CEO til Thomas, som jeg tror vil gøre en stor forskel for os”.

Thomas Wandahl udtaler: "Jeg er naturligvis meget glad og stolt over at have fået opgaven med at tage SmartGuy videre til næste niveau. SmartGuy er et internationalt selskab med en meget stærk base i Danmark, samt en velsmurt indkøbs-, logistik- og teknologi-platform, som jeg med mine erfaringer fra bl.a. marketing og kundeservice ser frem til at skalere yderligere i de kommende år”.

Bestyrelsesformand Klaus Nyengaard udtaler: ”Nicolai har leveret en kæmpe præstation som direktør for SmartGuy, og har taget turen hele vejen fra kælderlokalet til den nuværende situation som børsnoteret og ledende nordisk aktør inden for fashion e-commerce. I bestyrelsen har vi respekt for, at Nicolai ønsker at redefinere sin rolle ift. den næste del af vækstfasen, og jeg er sikker på, at det er en klar styrkelse af virksomheden, at vi både beholder Nicolai i en forretningsudviklingsrolle såvel som at vi får Thomas ind i virksomheden med hans erfaring og energi.”

Thomas Wandahl forventes at starte 1. januar 2014.

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til adm. direktør Nicolai Kærgaard på mobil nr. +45 26 22 99 11 eller til finansdirektør Marc Jeilman på mobil nr. +45 20 35 25 80.

Med venlig hilsen

SmartGuy Group A/S

 


Attachments

Meddelelse nr  18_2013_SmartGuy Group AS.pdf Meddelelse nr  18_2013_SmartGuy Group AS_bilag med CV.pdf