Lemminkäinen rakentaa 76 asuntoa Jyväskylään Lähitapiolan rahastolle


LEMMINKÄINEN OYJ        LEHDISTÖTIEDOTE     25.2.2014 KLO 14.30

LEMMINKÄINEN RAKENTAA 76 ASUNTOA JYVÄSKYLÄÄN LÄHITAPIOLAN RAHASTOLLE

Lemminkäinen rakentaa LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky:lle asuntoja Jyväskylään. Åströmin alueelle rakennettaviin kahteen kerrostaloon valmistuu yhteensä 76 asuntoa. Rakennettavien asuntojen kokonaispinta-ala on noin 3 600 huoneistoneliötä. Rakennustyöt alkavat huhtikuussa ja valmistuvat toukokuussa 2015. Urakan arvo on noin 10 miljoonaa euroa.

”Uudet asunnot sijaitsevat palveluiden välittömässä läheisyydessä Keljon kauppakeskuksen vieressä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella”, kertoo johtaja Tapani Pöyry Lemminkäiseltä.

”LähiTapiola Asuntorahasto Prime rakennuttaa asuntoja vuokrakäyttöön suurimpiin kaupunkeihin. Tämä on ensimmäinen kohteemme Jyväskylässä. Asunnot varustelemme tasokkaiksi, jotta asuminen niissä olisi mahdollisimman mukavaa”, kertoo kiinteistörahastojohtaja Kim Särs LähiTapiolalta.

LEMMINKÄINEN OYJ
Konserniviestintä

LISÄTIETOJA:
Itä- ja Pohjois-Suomen johtaja Tapani Pöyry
Talonrakentaminen-liiketoimintasegmentti
puh. 02071 54383
tapani.poyry@lemminkainen.com

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lemminkainen.fi

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa toimivia, turvallisia ja terveellisiä olosuhteita asumiseen, työntekoon ja liikkumiseen. Markkina-alueemme on Pohjois-Eurooppa, ja palveluksessamme on noin 7 800 ammattilaista. Vuonna 2013 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa. Lemminkäinen Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.lemminkainen.fi