Kentima tecknar internationellt distributörsavtal med Secured by Web


Kentima inleder nu ett samarbete med holländska Secured by Web som med sin långa erfarenhet av IP-lösningar blir en ny viktig partner för Kentima. Samarbetet inleds omgående och Secured by Web kommer att distribuera Ethiris® Video Management Software och Kentimas övriga produkter i Holland, Belgien och Luxemburg.

- Vi på Secured by Web ser fram emot det kommande samarbetet med Kentima. Ethiris Video Management Software har unika egenskaper och stora möjligheter till integration med andra system. Detta kommer att förstärka vår position inom Benelux-området, särskilt för projekt med krav på flexibilitet och integration. Vi har stora förväntningar på samarbetet med Kentima, säger Bart Sebregts och Jan van Essen på Secured by Web.

- Jag är mycket nöjd med att Secured by Web har valt att bli distributör av Kentimas produkter. Deras erfarenhet av IP-lösningar kommer att vara en enorm tillgång för oss när vi nu påbörjar försäljningen i Belgien, Holland och Luxemburg. Secured by Web har ett tätt samarbete med sina återförsäljare och förstår betydelsen av Kentimas unika produktmix som är en av nycklarna till framgång på den internationella säkerhetsmarknaden, säger Kent Nilsson, VD för Kentima.

Staffanstorp 2014-02-27

För mer information vänligen kontakta:
Kent Nilsson, VD
E-post: kent.nilsson@kentima.se
Telefon: +46 (0)46-25 30 40

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Kentima Pressrelease 2014-02-27.pdf

Om Kentima
Kentima AB är ett helägt dotterbolag till Kentima Holding AB som är noterat på NASDAQ OMX First North. Kentima har fyra egenutvecklade produktområden: överordnad mjukvara för videoövervakning, industridatorer, operatörspaneler samt mjukvara för att övervaka, presentera och optimera olika typer av produktioner.
Kentima är ett innovativt företag och tillverkar produkter som innehåller en mängd unika funktioner för både systemintegratörer och slutanvändare. Målsättningen är att Kentimas produkter ska ha en hög användarvänlighet trots att de innehåller ett stort antal avancerade funktioner. Genom ett aktivt samarbete med välkända svenska exportföretag, finns företagets produkter redan installerade hos olika typer av slutkunder runt om i hela världen. Exempel på slutkunder är några av världens största gruvor, internationella flygplatser i Peking, Dallas och London, köpcentret Emporia i Malmö, Skärholmen Centrum i Stockholm och Operahuset i Oslo. Samtliga av dessa kunder har extremt höga krav på säkerhet, funktionalitet och kvalitet.

Certified Adviser är Thenberg & Kinde Fondkommission AB.

Kentimas produktområden:
· HMI/SCADA Software, WideQuick®
· Video Management Software, Ethiris®
· Industrial Computers, Oe
· Operator Panels, WideQuick® HMI Panel


Attachments

kentima_press_140227.pdf