Jobindex køber StepStone og it-jobbank

Jobindex - Danmarks største jobdatabase og rekrutteringsvirksomhed - har købt den danske del af StepStone - den ledende formidler af leder- og karrierestillinger - samt søsterselskabet it-jobbank, der er Danmarks største formidler af it-job. De tre virksomheder fortsætter som selvstændige selskaber med hver sin kompetence, markedsfokus og organisation.


Jobindex A/S har købt StepStone A/S, den danske del af den store europæiske jobportal StepStone, samt dennes søsterselskab it-jobbank a/s.

Kaare Danielsen, direktør for Jobindex, siger:

"Vi har samlet de tre stærkeste brands inden for jobsøgning og rekruttering i Danmark i et partnerskab, som vil give både virksomheder og jobsøgende flere og bedre muligheder fremover." Han fortsætter:

"Det danske marked for jobannoncering, jobsøgning og rekruttering er et af de mest inno­vative og konkurrencedygtige i Europa. Jobsøgere har mange muligheder for at finde og søge job og markedsføre sig i CV-databaser mv, og virksom­hederne har mange muligheder at vælge mellem, når de skal rekruttere medarbejdere.

Med Jobindex, StepStone og it-jobbank har vi tre stærke organisationer, som vi alle vil udvikle fremover: Derfor vil både StepStone, it-jobbank og Jobindex fortsætte som selvstændige virksomheder og brands, så udbuddet og mulighederne bliver ikke mindre - tværtimod!" siger han.

Uændret kundefokus og specialisering
Bettina Ravn, der er direktør for StepStone og it-jobbank i Danmark, og fortsætter i denne stilling efter købet, forklarer det således:

"Virksomheder og jobsøgende vil fortsat opleve Jobindex som Danmarks absolut største og bredeste jobdatabase med over 10.000 aktuelle jobannoncer, mens StepStone fortsætter som specialist i leder- og karrierestillinger og it-jobbank bevarer sit fokus på it-job."

Organisationerne i de tre selskaber forbliver hver for sig: "Vi tror på synergi, men vi har ingen planer om at flytte de tre virksomheder sammen, og som kunde vil man også fremover møde de samme mennesker og måder at arbejde sammen på, som man kender i dag - det vil vi absolut ikke smide overbord", siger Kaare Danielsen.

200 medarbejdere og ændrede forventninger for 2014
Jobindex køber den danske del af StepStone samt it-jobbank fra den tyske Axel Springer-koncern, som StepStone har været en del af siden 2009.

Med købet af de to selskaber har Jobindex-koncernen nu omkring 200 medar­bejdere og omfatter udover Jobindex, StepStone og it-jobbank også Computerworld og IDG Kurser i Danmark samt Jobbsafari i Sverige og Norge.

For Jobindex betyder købet af StepStone og it-jobbank, at Jobindex, der er noteret på First North, ændrer sine forventninger for 2014, og selskabet forventer nu en omsætning på 190 mio. kr. og et driftsresultat før renter og skat i underkanten af 20 mio. kr., mod tidligere forventet omsætning på 160 mio. kr. og et driftsresultat i underkanten af 30 mio. kr.

         Administrerende direktør Kaare Danielsen, Jobindex A/S, tlf: 38323360, kd@jobindex.dk
         Administrerende direktør Bettina Ravn, StepStone A/S, tlf. 26200230, br@stepstone.dk
         Godkendt rådgiver Jakob Tolstrup Kristensen, Advizer K/S, tlf: 70225033, jtk@advizer.dk

Bettina Ravn fra StepStone og Kaare Danielsen fra Jobindex. Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen