QPR Software ja Verohallinto syventävät kokonaisarkkitehtuuriyhteistyötään


Julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden toiminnan kehittämiseen ohjelmistojensa ja palvelujensa kautta erikoistunut QPR Software Oyj ja Verohallinto syventävät yhteistyötään, kun Verohallinto on nyt valinnut QPR EnterpriseArchitect –ohjelmiston kokonaisarkkitehtuurityökalukseen. Viime vuoden lopulla osapuolet allekirjoittivat puitesopimuksen kokonaisarkkitehtuuripalvelujen toimittamisesta Verohallinnolle. Verohallinto kerää suurimman osan Suomen veroista ja veroluonteisista maksuista. 

Vuoden 2017 loppuun voimassa oleva puitesopimus antaa Verhohallinnolle oikeuden hankkia kokonaisarkkitehtuuriin liittyvää konsultointia QPR:ltä sopimuskauden aikana. Se käyttää QPR:n asiantuntijoiden osaamista kokonaisarkkitehtuurityönsä kehittämiseen.

”QPR:n konsultoinnin avulla voimme syventää kokonaisarkkitehtuuriosaamistamme. Näin pystymme paremmin rakentamaan kokonaisvaltaista ymmärrystä toiminnastamme sekä siitä, miten meidän tulee toimia muuttuvassa ja verkottuvassa maailmassa”, Verohallinnon tietotekniikkajohtaja Markku Heikura sanoo.

QPR Software on erikoistunut yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioiden toiminnan kehittämiseen. Missiomme on auttaa asiakkaitamme tulemaan ketteriksi ja tehokkaiksi toiminnassaan. Tarjoamme ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluja kokonaisarkkitehtuurin kehittämisessä, prosessien mallintamisessa ja analysoinnissa sekä suorituskyvyn mittaamisessa. Meillä on yli 1500 asiakasta yli 50 maassa ja osakkeemme noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. 

QPR - Quality. Processes. Results. www.qpr.fi

Lisätietoja QPR Software Oyj:ssä:

Paavo Koskelin
Vanhempi konsultti ja asiakasvastaava
Puh. 040 485 0180
Email: paavo.koskelin(at)qpr.com

Lisätietoja QPR EnterpriseArchitect –ohjelmistosta:

http://www.qpr.fi/ohjelmistot/qpr-enterprisearchitect.htm

Lisätietoja QPR kokonaisarkkitehtuurilähtöisestä operatiivisen toiminnan kehitysmallista:

www.qpr.fi/kokonaisarkkitehtuuri/kokonaisarkkitehtuuri.htm

QPR:n kehittämä ja parhaisiin käytäntöihin nojaava QPR kokonaisarkkitehtuurilähtöinen operatiivisen toiminnan kehitysmalli toimii kokonaisarkkitehtuurityön kehyksenä. Se on täysin yhteensopiva yleisimpien menetelmien kanssa, kuten TOGAF ja JHS 179. Mallin avulla kokonaisarkkitehtuurityö jäsentyy selkeiksi ja hallittaviksi kokonaisuuksiksi.