EHDOTUS TALENTUMIN HALLITUKSEN KOKOONPANOKSI


Helsinki, Suomi, 2014-03-04 16:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Talentum Oyj      Pörssitiedote      4.3.2014 kello 17:00


EHDOTUS TALENTUMIN HALLITUKSEN KOKOONPANOKSI

Hallituksen jäsenten palkkioista päättäminen

Talentum Oyj:n osakkeenomistajat Kauppalehti Oy ja Alma Media Oyj, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen sekä Accendo Capital SICAV-SIF (hallintarekisteröity), jotka edustavat yhteensä noin 53,1 prosenttia (yhtiöjärjestyksen äänestysrajoitusmääräys huomioituna noin 37,4 prosenttia) yhtiön osakkeiden tuottamista äänistä, ovat ilmoittaneet ehdottavansa yhtiökokoukselle, että hallituksen jäsenille maksetaan seuraavat vuosipalkkiot: hallituksen jäsen 24.000 euroa, varapuheenjohtaja 30.000 euroa ja puheenjohtaja 48.000 euroa. Palkkioiden suuruus pysyisi entisellään. Lisäksi ehdotetaan, että noin 40 % vuosipalkkiosta käytetään Talentum Oyj:n osakkeiden hankkimiseen hallituksen jäsenten lukuun. Osakkeina maksettavan palkkion osuus voidaan suorittaa myös luovuttamalla yhtiön hallussa olevia omia osakkeita. Siinä tapauksessa, että osakkeiden hankkimista ei voida toteuttaa yhtiöstä tai hallituksen jäsenestä johtuvan tai muun syyn vuoksi, maksetaan vuosipalkkio rahana.

Hallituksen jäsenten lukumäärästä päättäminen

Talentum Oyj:n osakkeenomistajat Kauppalehti Oy ja Alma Media Oyj, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen sekä Accendo Capital SICAV-SIF (hallintarekisteröity), jotka edustavat yhteensä noin 53,1 prosenttia (yhtiöjärjestyksen äänestysrajoitusmääräys huomioituna noin 37,4 prosenttia) yhtiön osakkeiden tuottamista äänistä, ovat ilmoittaneet ehdottavansa yhtiökokoukselle hallituksen jäsenten lukumääräksi viisi (5).

Hallituksen jäsenten, puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta

Talentum Oyj:n osakkeenomistajat Kauppalehti Oy ja Alma Media Oyj, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen sekä Accendo Capital SICAV-SIF (hallintarekisteröity), jotka edustavat yhteensä noin 53,1 prosenttia (yhtiöjärjestyksen äänestysrajoitusmääräys huomioituna noin 37,4 prosenttia) yhtiön osakkeiden tuottamista äänistä, ovat ilmoittaneet ehdottavansa yhtiökokoukselle nykyisten hallituksen jäsenten Joachim Berner, Atte Palomäki, Kai Telanne ja Henri Österlund valitsemista uudelleen sekä uuden jäsenen Mitti Storckovius valitsemista. Lisäksi mainitut osakkeenomistajat ehdottavat varsinaiselle yhtiökokoukselle, että hallituksen puheenjohtajaksi valitaan Kai Telanne ja hallituksen varapuheenjohtajaksi valitaan Henri Österlund. Ilmoitetut henkilöt ovat antaneet suostumuksensa valintaan. Jäsenehdokkaiden henkilötiedot ovat nähtävillä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.talentum.com.
 

TALENTUM OYJ

HALLITUS

LISÄTIEDOT
Toimitusjohtaja Aarne Aktan, puhelin 040 342 4440

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talentum.com