Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling


INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

 

 

Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16)

 

Nordic Shipholding A/S’ ordinære generalforsamling afholdes

 

tirsdag den 15. april 2014, kl. 10.30

PricewaterhouseCoopers, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

 

Dagsorden:

 

1.      Beslutning om at Selskabets årsrapporter udarbejdes og aflægges på engelsk

2.      Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013

3.      Fremlæggelse af årsrapporten for 2013 til godkendelse, meddelelse af decharge til medlemmer af bestyrelse og direktion og opløsning af reserve

4.      Beslutning om disponering af årets resultat

5.      Godkendelse af bestyrelsens vederlag for 2014

6.      Valg af medlemmer til bestyrelsen

7.      Valg af revisor

8.      Forslag fra bestyrelsen

a.    Beslutning om at bemyndige bestyrelsen til at forhøje Selskabets aktiekapital

1)    ved udstedelse af nye aktier med en samlet nominel værdi på op til DKK 40.650.000 med fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer, og

2)    ved udstedelse af nye aktier med en samlet nominel værdi på op til DKK 20.325.000 uden fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer.

Den samlede nominelle værdi af aktier udstedt i henhold til overstående bemyndigelser må ikke overstige DKK 40.650.000.

b.    Beslutning om at bemyndige bestyrelsen til

1)    at udstede konvertible gældsbreve med en samlet hovedstol på op til DKK 500.000.000 med fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer, og

2)    at udstede konvertible gældsbreve med en samlet hovedstol på op til DKK 250.000.000 uden fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer.

Den samlede hovedstol af konvertible gældsbreve udstedt i henhold til ovenstående bemyndigelser må ikke overstige DKK 500.000.000.

c.     Beslutning om at bemyndige bestyrelsen til

1)    at udstede warrants med ret til at tegne nye aktier til en samlet nominel værdi på op til DKK 40.650.000 med fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer, og

2)    at udstede warrants med ret til at tegne nye aktier med en samlet nominel værdi på op til DKK 20.325.000 uden fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer.

Den samlede nominelle værdi af nye aktier udstedt efter udnyttelse af warrants udstedt i henhold til ovenstående bemyndigelser må ikke overstige DKK 40.650.000.

d.    Beslutning om at indføre elektronisk kommunikation i Selskabets kommunikation med dets aktionærer

e.    Beslutning om godkendelse af ny vederlagspolitik for bestyrelse og direktion

f.      Beslutning om at ophæve de eksisterende retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion

g.    Beslutning om at godkende diverse ændringer til vedtægterne

1)    Punkt 1.2: Slette reference til registreret hjemsted.

2)    Punkt 9.4: Slette specifikke krav til dokumentation af aktieejerskab.

3)    Punkt 9.8: Slette begrænsninger for fuldmagter til bestyrelsen som følge af ændringer i selskabsloven.

4)    Punkt 6.2 og 6.5: Indsætte Erhvervsstyrelsens nye navn (tidligere “Erhvervs- og Selskabsstyrelsen”).

h.    Beslutning om at bemyndige bestyrelsen til at lade Selskabet erhverve op til 10 % af Selskabets egne aktier

i.      Beslutning om at bemyndige bestyrelsen til at lade Selskabet træffe beslutning om udlodning af ekstraordinært udbytte

9.    Bemyndigelse til dirigenten

10. Eventuelt

 

 

 

 

 

Fuldstændige forslag

 

Punkt 1 – Beslutning om at Selskabets årsrapporter udarbejdes og aflægges på engelsk

Ny lovgivning tillader, at Selskabet udarbejder og aflægger dets årsrapporter og delårsrapporter på engelsk efter generalforsamlingens godkendelse. Den nye lovgivning finder anvendelse for årsrapporten 2013 samt for efterfølgende årsrapporter og delårsrapporter.

 

Bestyrelsen forslår, at generalforsamlingen vedtager, at Selskabets årsrapport for 2013 og enhver efterfølgende års- og delårsrapport udarbejdes og aflægges på engelsk. Hvis forslaget vedtages, kan Selskabet vælge, men er ikke forpligtet til, at oversætte dets års- og delsårsrapporter til dansk.

 

Hvis forslaget vedtages, vil følgende ordlyd blive tilføjet punkt 14.2 i vedtægterne:

 

                      “Årsrapporten skal udarbejdes og aflægges på engelsk.”

 

Punkt 2 – Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013 vil blive forelagt på den ordinære generalforsamling.

Punkt 3 – Fremlæggelse af årsrapporten for 2013 til godkendelse, meddelelse af decharge til medlemmer af bestyrelse og direktion og opløsning af reserve

Bestyrelsen forslår, at generalforsamlingen godkender Selskabets årsrapport for 2013, herunder bestyrelsens faktiske vederlag for 2013.

 

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen meddeler bestyrelsen og direktionen decharge for så vidt angår årsrapporten for 2013.

 

Bestyrelsen foreslår endvidere, at den særlige reserve oprettet i forbindelse med kapitalnedsættelsen besluttet på den ekstraordinære generalforsamling den 5. november 2010 opløses ved overførsel af midlerne til overført resultat.

 

Punkt 4 – Beslutning om disponering af årets resultat

Bestyrelsen forslår, at generalforsamlingen godkender bestyrelsens forslag om resultatdisponering i henhold til årsrapporten for 2013, og at årets overskud således overføres til næste regnskabsår.

 

Punkt 5 – Godkendelse af bestyrelsens vederlag for 2014

Bestyrelsen forslår, at generalforsamlingen godkender følgende vederlag til medlemmer af bestyrelsen for regnskabsåret 2014:

 

                      Formanden for bestyrelsen: DKK 350.000

Øvrige medlemmer af bestyrelsen: DKK 175.000, idet der ikke betales vederlag til bestyrelsesmedlemmerne Anil Gorthy, Jon Lewis og Philip Clausius.

 

Punkt 6 – Valg af medlemmer til bestyrelsen

Bestyrelsen forslår genvalg af Knud Pontoppidan, Kristian Mørch, Anil Gorthy, Jon Lewis og Philip Clausius til bestyrelsen.

 

En beskrivelse af hver enkelt kandidats baggrund og ledelseshverv er vedlagt som bilag 1 og er tillige tilgængelig på Selskabets hjemmeside, www.nordicshipholding.com.

 

Punkt 7 – Valg af revisor

Bestyrelsen forslår genvalg af Selskabets nuværende revisor, PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

 

Punkt 8.a.-8.c. – Generel kommentar

For at sikre at bestyrelsen har den fornødne fleksibilitet i henhold til vedtægterne til at træffe de beslutninger, der er påkrævede for, at Selskabet kan opnå yderligere finansiering, har bestyrelsen fremsat visse forslag, der bemyndiger bestyrelsen til at udstede aktier, warrants og/eller konvertible gældsbreve.

 

For at undgå økonomisk udvanding af de eksisterende aktionærer indeholder bemyndigelserne til at forhøje aktiekapitalen uden fortegningsret et krav om, at kapitalforhøjelsen sker til markedsværdi. For warrants og konvertible gældsbreve udstedt uden fortegningsret skal udnyttelses-/ konverteringskursen mindst være markedsværdien på tidspunktet for udstedelse eller på tidspunktet for udnyttelse/konvertering.

 

Punkt 8.a(1) – Bemyndigelse til at udstede aktier med fortegningsret

Bestyrelsen forslår at følgende bemyndigelse vedtages og indsættes som nyt punkt 4.1.1, der erstatter punkt 4.1:

 

“4.1.1     Selskabets bestyrelse er bemyndiget til ad en eller flere gange at forhøje selskabets aktiekapital med indtil i alt nominelt DKK 40.650.000 med fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer. Bemyndigelsen er gældende indtil den 14. april 2019. Kapitalforhøjelserne kan gennemføres ved kontant indskud, apportindskud og/eller gældskonvertering. Kapitalforhøjelserne kan gennemføres til, under eller over markedskurs.”

Bemyndigelsen er endvidere underlagt følgende generelle betingelser og begrænsninger indsat som nyt punkt 4.1.3, der erstatter punkt 4.4 og 4.5:

 

“4.1.3     Den samlede nominelle værdi af aktier udstedt i medfør af punkt 4.1 må ikke overstige DKK 40.650.000. De ved kapitalforhøjelserne udstedte aktier skal være omsætningspapirer og skal ikke være underlagt nogen indskrænkninger i deres omsættelighed. Aktierne oppebærer ret til udbytte og øvrige rettigheder i selskabet fra det tidspunkt, som fastsættes af bestyrelsen i forhøjelsesbeslutningen. Aktierne skal være ihændehaveraktier, men kan noteres på navn i selskabets ejerbog. Bestyrelsen er bemyndiget til at foretage de ændringer i vedtægterne som følger af en kapitalforhøjelse i henhold til punkt 4.1.”

Punkt 8.a(2) – Bemyndigelse til at udstede aktier uden fortegningsret

Bestyrelsen forslår at følgende bemyndigelse vedtages og indsættes som nyt punkt 4.1.2, der erstatter punkt 4.2, 4.3 og 4e-4h:

 

“4.1.2     Selskabets bestyrelse er bemyndiget til ad en eller flere gange at forhøje selskabets aktiekapital med indtil i alt nominelt DKK 20.325.000 uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer. Bemyndigelsen er gældende indtil den 14. april 2019. Kapitalforhøjelserne kan gennemføres ved kontant indskud, apportindskud og/eller gældskonvertering. Kapitalforhøjelserne kan gennemføres til eller over markedskurs.”

Bemyndigelsen er endvidere underlagt de generelle betingelser og begrænsninger som foreslået i det nye punkt 4.1.3 citeret ovenfor i forbindelse med dagsordenens punkt 8.a(1).

 

Punkt 8.b(1) – Bemyndigelse til at udstede konvertible gældsbreve med fortegningsret

Bestyrelsen forslår, at følgende bemyndigelse vedtages og indsættes som nyt punkt 4.2.1:

 

“4.2.1     Selskabets bestyrelse er bemyndiget til ad en eller flere gange at optage lån for et samlet lånebeløb på DKK 500.000.000 med fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer mod udstedelse af gældsbreve, der kan konverteres til aktier. Bemyndigelsen er gældende indtil den 14. april 2019. Konverteringskursen fastsættes af bestyrelsen til markedskursen på tidspunktet for konvertering eller til en kurs under, svarende til eller over markedskurs på tidspunktet for udstedelse af det konvertible gældsbrev. Alle øvrige vilkår og betingelser for de konvertible gældsbreve fastsættes af bestyrelsen på det pågældende tidspunkt.”

 

Bemyndigelsen er endvidere underlagt følgende generelle betingelser og begrænsninger indsat som nyt punkt 4.2.3 og 4.2.4:

 

“4.2.3     Den samlede hovedstol for konvertible gældsbreve udstedt i henhold til ovenstående bemyndigelser må ikke overstige DKK 500.000.000.

4.2.4       Selskabets bestyrelse er bemyndiget til at beslutte kapitalforhøjelser, der er tilknyttet konvertible gældsbreve udstedt i henhold til dette punkt 4.2,  for et samlet nominelt beløb på op til DKK 500.000.000 uden fortegningsret for eksisterende aktionærer. Bemyndigelsen er gældende indtil den 14. april 2019. De nye aktier udstedt ved konvertering skal være omsætningspapirer. Aktierne skal være ihændehaveraktier, men kan noteres på navn i selskabets ejerbog. Bestyrelsen skal fastsætte øvrige vilkår og betingelser for gennemførelse af kapitalforhøjelsen, inklusiv fastsættelse af datoen for hvornår de nye aktier oppebærer ret til udbytte og øvrige rettigheder i selskabet. En bestyrelsesbeslutning om at udstede konvertible gældsbreve skal optages i vedtægterne. Bestyrelsen er bemyndiget til at foretage sådanne ændringer af selskabets vedtægter, som er nødvendige som følge af udnyttelse af bemyndigelsen til at udstede konvertible gældsbreve og af konvertering af sådanne konvertible gældsbreve.”

Punkt 8.b(2) – Bemyndigelse til at udstede konvertible gældsbreve uden fortegningsret

Bestyrelsen forslår, at følgende bemyndigelse vedtages og indsættes som nyt punkt 4.2.2:

 

“4.2.2     Selskabets bestyrelse er bemyndiget til ad en eller flere gange at optage lån for et samlet lånebeløb på DKK 250.000.000 uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer mod udstedelse af gældsbreve, der kan konverteres til stemmeberettigede aktier. Bemyndigelsen er gældende indtil den 14. april 2019. Konverteringskursen fastsættes af bestyrelsen til markedskursen på tidspunktet for konvertering eller til en kurs svarende til eller over markedskurs på tidspunktet for udstedelse af det konvertible gældsbrev. Alle øvrige vilkår og betingelser for de konvertible gældsbreve fastsættes af bestyrelsen på det pågældende tidspunkt.”

 

Bemyndigelsen er endvidere underlagt de generelle betingelser og begrænsninger foreslået i de nye punkt 4.2.3 og 4.2.4 citeret ovenfor i forbindelse med dagsordenens punkt 8.b(1).

 

Punkt 8.c(1) – Bemyndigelse til at udstede warrants med fortegningsret

Bestyrelsen forslår, af følgende bemyndigelse vedtages og indsættes som nyt punkt 4.3.1:

 

“4.3.1     Bestyrelsen er bemyndiget til ad en eller flere gange at udstede warrants med ret til at tegne aktier med en nominel værdi på indtil i alt DKK 40.650.000 med fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer. Bemyndigelsen er gældende indtil den 14. april 2019. Udnyttelseskursen fastsættes af bestyrelsen til markedskursen på tidspunktet for udnyttelse eller til en kurs under, svarende til eller over markedskurs på tidspunktet for udstedelsen af warrants. Alle øvrige vilkår og betingelser for warrants fastsættes af bestyrelsen på det pågældende tidspunkt.”

 

Bemyndigelsen er endvidere underlagt følgende generelle betingelser og begrænsninger indsat som nyt punkt 4.3.3:

 

“4.3.3     Selskabets bestyrelse er bemyndiget til at beslutte kapitalforhøjelser, der er tilknyttet warrants udstedt i henhold til dette punkt 4.3, foret samlet nominelt beløb på op til DKK 40.650.000 uden fortegningsret for eksisterende aktionærer. Bemyndigelsen er gældende indtil den 14. april 2019. De nye aktier skal være omsætningspapirer. Aktierne skal være ihændehaveraktier, men kan noteres på navn i selskabets ejerbog. Bestyrelsen fastsætter øvrige vilkår og betingelser for gennemførelse af kapitalforhøjelsen, inklusiv fastsættelse af datoen for, hvornår de nye aktier oppebærer ret til udbytte og øvrige rettigheder i selskabet. En bestyrelsesbeslutning om at udstede warrants skal optages i vedtægterne. Bestyrelsen er bemyndiget til at foretage sådanne ændringer i selskabets vedtægter, som er nødvendige som følge af udnyttelse af bemyndigelsen til at udstede warrants og af udnyttelse af sådanne warrants.”

Såfremt forslaget vedtages, foreslår bestyrelsen som følge heraf, at den eksisterende bemyndigelse til bestyrelsen til at udstede warrants i punkt 4.d slettes.

 

Punkt 8.c(2) – Bemyndigelse til at udstede warrants uden fortegningsret

Bestyrelsen forslår, at følgende bemyndigelse vedtages og indsættes som nyt punkt 4.3.2:

 

“4.3.2     Bestyrelsen er bemyndiget til ad en eller flere gange at udstede warrants med ret til at tegne aktier med en nominel værdi på indtil i alt DKK 20.325.000 uden fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer. Bemyndigelsen er gældende indtil den 14. april 2019. Udnyttelseskursen fastsættes til markedskursen på tidspunktet for udnyttelse eller til en kurs svarende til eller over markedskursen på tidspunktet for udstedelsen af warrants. Alle øvrige vilkår og betingelser for warrants, fastsættes af bestyrelsen på det pågældende tidspunkt.”

 

Bemyndigelsen er endvidere underlagt de generelle betingelser og begrænsninger foreslået i det nye punkt 4.3.3 citeret ovenfor i forbindelse med dagsordenens punkt 8.c(1).

 

 

Punkt 8.d – Beslutning om at indføre elektronisk kommunikation i Selskabets kommunikation med dets aktionærer

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen beslutter, at samtlige meddelelser fra Selskabet til enkelte aktionærer kan fremsendes elektronisk via e-mail.

 

Vedtagelse af forslaget vil medføre at følgende afsnit indsættes som nyt punkt 14:

 

“14        Elektronisk Kommunikation

14.1       Alle meddelelser fra selskabet til enkelte aktionærer, herunder indkaldelse til generalforsamlinger, kan fremsendes elektronisk via e-mail. Meddelelser af generel karakter vil være tilgængelige på selskabets hjemmeside, og på sådan måde som måtte være foreskrevet ved lov. Uanset punkt 14.1 kan bestyrelsen til enhver tid beslutte at kommunikere ved almindelig post.   

14.2       Selskabet vil indhente e-mailadresser fra registrerede aktionærer til brug for fremsendelse af meddelelser mv. Det er aktionærens ansvar til enhver tid at sikre, at selskabet er informeret om den korrekte e-mailadresse. Detaljeret information om kravene til systemer og de anvendte procedurer for elektronisk kommunikation er tilgængelige på selskabets hjemmeside.”

Såfremt forslaget vedtages, vil nummereringen for de eksisterende punkt 14-16 ændres til punkt 15-17.  

 

Punkt 8.e – Beslutning om godkendelse af ny Vederlagspolitik for Bestyrelse og Direktion

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen godkender den nye vederlagspolitik for Selskabets bestyrelse og direktion (Vederlagspolitikken) vedtaget af bestyrelsen den 11. marts 2014 og vedlagt som bilag 2. Vederlagspolitikken fastlægger de overordnede rammer for aflønning af Selskabets bestyrelse, direktion og øvrige fremtidige medarbejdere.  

 

Punkt 8.f – Beslutning om at ophæve de eksisterende retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion

Bestyrelsen forslår, at generalforsamlingen godkender, at de eksisterende retningslinjer for incitamentsaflønning af Selskabets bestyrelse og direktion som vedtaget af generalforsamlingen den 22. april 2010 ophæves, idet ingen medlemmer af Selskabets nuværende bestyrelse eller direktion skal modtage incitamentsaflønning fra Selskabet. Såfremt forslaget vedtages, vil punkt 5 i vedtægterne blive slettet.

 

Punkt 8.g – Beslutning om at godkende diverse ændringer til vedtægterne

Bestyrelsen foreslår visse ændringer til vedtægterne f.eks. for at afspejle de seneste vedtagne ændringer af selskabsloven:

 

Vedr. dagsordenens punkt 8.g(1):

Selskabsloven indeholder ikke længere krav om, at vedtægterne skal indeholde oplysning om Selskabets registrerede hjemsted. Som følge heraf foreslås, at punkt 1.2 slettes: ”Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune.

 

Vedr. dagsordenens punkt 8.g(2):

Bestyrelsen foreslår, at følgende specifikke krav til dokumentation af aktieejerskab i punkt 9.4, 4. sætning slettes: “…der højest må være 2 uger gammel…”.

Vedr. dagsordenens punkt 8.g(3):

De seneste vedtagne ændringer til selskabsloven ophæver tidsbegrænsninger for fuldmagter meddelt til bestyrelsen. Som følge heraf foreslås, at punkt 9.8 ændres til følgende:

“9.8        En aktionær har ret til at møde på generalforsamlingen ved fuldmægtig i henhold til skriftlig, dateret fuldmagt. Der gælder ingen tidsmæssige eller andre begrænsninger for fuldmagter.”

 

Vedr. dagsordenens punkt 8.g(4):

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har ændret navn til Erhvervsstyrelsen. Som følge heraf foreslås, at punkt 6.2 og 6.5 tilpasses, således at det nye navn reflekteres.

 

Udkast til vedtægterne med bestyrelsens foreslåede ændringer kan findes på Selskabets hjemmeside, www.nordicshipholding.com.   

 

Punkt 8.h – Beslutning om at bemyndige bestyrelsen til at lade Selskabet erhverve op til 10 % af Selskabets egne aktier.

Bestyrelsen foreslår at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til at lade Selskabet erhverve op til 10 % af Selskabets egne aktier til en kurs svarende til den noterede aktiekurs på erhvervelsestidspunktet med en afvigelse på op til 10 %. Bemyndigelsen er gældende indtil næste ordinære generelforsamling.   

 

Punkt 8.i – Beslutning om at bemyndige bestyrelsen til at lade Selskabet træffe beslutning om udlodning af ekstraordinært udbytte

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til at lade Selskabet udlodde ekstraordinært udbytte i overensstemmelse med selskabslovens begrænsninger.

 

Det er ikke et krav, at bemyndigelsen optages i vedtægterne, hvorfor bestyrelsen foreslår, at punkt 17 slettes.

 

Punkt 9 – Bemyndigelse til dirigenten

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger dirigenten, med substitutionsret, til at anmelde de vedtagne beslutninger til Erhvervsstyrelsen og til at foretage sådanne ændringer, som Erhvervsstyrelsen måtte forlange for at registrere eller godkende de vedtagne beslutninger.

 

---

 

Vedtagelseskrav

Til vedtagelse af forslagene under dagsordenens punkt 8.a-8.d samt punkt 8.g, kræves tilslutning fra mindst 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede aktiekapital. Til vedtagelse af de øvrige forslag kræves simpel majoritet.

 

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret

Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK 40.615.840,30 fordelt på 406.158.403 aktier á nominelt DKK 0,10. Hver aktie á nominelt DKK 0,10 giver én stemme.

 

Registreringsdatoen er tirsdag den 8. april 2014.

 

Aktionærer, der besidder aktier i Selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som Selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort som beskrevet nedenfor.

 

Adgangskort

Aktionærer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal anmode om adgangskort. Adgangskort kan rekvireres via VP Investor Services A/S’ hjemmeside, www.vp.dk/gf. Adgangskort kan yderligere rekvireres ved henvendelse til VP Investor Services A/S, per telefon: 43 58 88 66, via fax: 43 58 88 67 eller ved skriftlig henvendelse til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, P.O. Box 4040, 2300 København S ved at anvende en blanket, der kan hentes på Nordic Shipholding A/S’ hjemmeside, www.nordicshipholding.com.

 

Anmodning om adgangskort skal være Selskabet i hænde seneste fredag den 11. april 2014.

 

Fuldmagt

Aktionærer, der ikke har mulighed for at deltage på den ordinære generalforsamling, kan afgive en fuldmagt til bestyrelsen eller en tredjepart. Fuldmagter kan afgives elektronisk via VP Investor Services A/S’ hjemmeside, www.vp.dk/gf. Fuldmagter kan yderligere afgives skriftligt ved at anvende en blanket, der kan hentes på Nordic Shipholding A/S’ hjemmeside, www.nordicshipholding.com. Den underskrevne skriftlige blanket indsendes til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, P.O. Box 4040, 2300 København S, via fax: 43 58 88 67 eller e-mail: vpinvestor@vp.dk.

 

Fuldmagter skal være Selskabet i hænde senest fredag den 11. april 2014.

 

Brevstemme

Aktionærer, der ikke har mulighed for at deltage på den ordinære generelforsamling kan indsende deres stemme med post (brevstemme). Brevstemmer kan indsendes elektronisk via VP Investor Services A/S’ hjemmeside, www.vp.dk/gf. Brevstemmer kan yderligere indsendes skriftligt ved at anvende brevstemmeblanketten, der kan hentes på Nordic Shipholding A/S’ hjemmeside, www.nordicshipholding.com. Den underskrevne brevstemme kan indsendes til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, P.O. Box 4040, 2300 København S, via fax: 43 58 88 67 eller e—mail: vpinvestor@vp.dk.

 

Brevstemmer skal være Selskabet i hænde senest mandag den 14. april 2014, kl. 12.00.

 

Yderligere oplysninger

På Selskabets hjemmeside, www.nordicshipholding.com, vil der frem til og med dagen for generalforsamlingen kunne findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen, herunder indkaldelse med dagsordenen, de fuldstændige forslag med bilag 1 og 2, udkast til vedtægter med bestyrelsens forslag, årsrapporten for 2013 og oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen.

 

Spørgsmål fra aktionærerne før den ordinære generalforsamling

Aktionærer kan stille spørgsmål til dagsordenen eller til dokumenter mv. til brug for generalforsamlingen ved enten at indsende sådanne spørgsmål ved almindelig post til Nordic Shipholding A/S, Strandvejen 102 E, 2900 Hellerup eller via e-mail: info@nordicshipholding.com. Spørgsmålene skal være Selskabet i hænde senest mandag den 14. april 2014.

 

Forfriskninger

Der vil blive serveret kaffe, te og vand efter den ordinære generalforsamling.

 

Vejbeskrivelse

Man kan komme til PwC med bil eller bus. Bemærk venligst, at der et begrænset antal parkeringspladser i de omkringliggende gader. Det nærmeste parkeringshus ligger i Waterfront Shopping (3 timers gratis parkering). Offentlig transport til den ordinære generalforsamling er mulig med bus (linje 1A).

 

 

 

Hellerup, den 24. marts 2014

 

 

Bestyrelsen

 


Attachments

Brevstemme.pdf Fuldmagt.pdf Tilmelding.pdf Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling.pdf Annual Report 2013.pdf Bilag 2.pdf Bilag 1.pdf