Indkaldelse til ordinær generalforsamling


Ikast den, 2014-03-27 16:37 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

First North meddelelse nr. 27/2014 

DK Company A/S

La Cours Vej 6

7430 Ikast, Danmark

Telefon: 96 600 700

Fax: 96 600 710

CVR nr.: 24 43 11 18

E-mail:investor@dkcompany.com

Website: www.dkcompany.com

 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

  

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling onsdag den 23. april 2014 kl. 13.00 på adressen DK Company A/S, La Cours Vej 6, 7430 Ikast.

Dagsordenen for generalforsamlingen er følgende:

  1. Bestyrelsens beretning
     
  2. Forelæggelse af årsrapport til godkendelse
     
  3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport
    Bestyrelsen foreslår at der ikke udloddes udbytte for regnskabsåret 2013.
     
  4. Valg af medlemmer til bestyrelsen

    Bo Knudsen og Jacob Vinther stiller op til genvalg til bestyrelsen.

    Janne Moltke-Leth stiller op til nyvalg til bestyrelsen.

    Dion Eriksen stiller ikke op til genvalg til bestyrelsen.  

    Bestyrelsen foreslår genvalg af Bo Knudsen og Jacob Vinther samt nyvalg af Janne Moltke-Leth.

    Bilag 1 indeholder nærmere information om kandidaternes kvalifikationer, ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder og uafhængighed. Information om de nuværende bestyrelsesmedlemmer findes på selskabets hjemmeside www.dkcompany.com under Investor.
       

  5. Valg af revisor
    Bestyrelsen foreslår genvalg af Ernst & Young, Godkendt Revisionspartnerselskab som revisor for selskabet.
     
  6. Eventuelle indkomne forslag fra bestyrelsen eller aktionærer

    a)
    Bestyrelsen foreslår en uændret honorarstruktur. Bestyrelsen foreslår således, at generalforsamlingen godkender honorarer til bestyrelsens medlemmer i overensstemmelse med den i april 2012 vedtagne vederlagspolitik for DK Company A/S.

       
    b)
    Bestyrelsen foreslår følgende vedtægtsændring således, at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til indtil den 30. september 2014 at træffe beslutning om at forhøje selskabets aktiekapital op til med nominelt 6.882.639,21 kr. ved udstedelse af op til 203.628.379 nye aktier á DKK 0,0338 ved apportindskud til favørkurs eller markedskurs, uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer, i forbindelse med gennemførelsen af selskabets overtagelse af The Original Group fra IC Companys A/S, jf. First North meddelelse nr. 26/2014.


    Hvis forslaget vedtages, vil vedtægternes §3A blive ændret ved tilføjelse af følgende som nyt punkt 3:

    "3.  Bemyndigelse uden fortegningsret – favørkurs
    Bestyrelsen er indtil den 30. september 2014 bemyndiget til at træffe beslutning om at forhøje selskabets aktiekapital med op til nominelt 6.882.639,21 kr. ved udstedelse af op til 203.628.379 nye aktier á DKK 0,0338 ved apportindskud til favørkurs eller markedskurs, uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer, i forbindelse med gennemførelsen af selskabets overtagelse af The Original Group fra IC Companys A/S.

    De nye aktier skal i enhver henseende være stillet som selskabets eksisterende aktier. De nye aktier skal være omsætningspapirer, skal udstedes på navn og skal noteres på navn i selskabets ejerbog. Der skal ikke gælde indskrænkninger i de nye aktiers omsættelighed. De nye aktier giver ret til udbytte og andre rettigheder fra tidspunktet for tegningen af de nye aktier. Bestyrelsen fastsætter de nærmere vilkår for kapitalforhøjelsen."

    Der er ikke indkommet forslag fra aktionærer indenfor 6 ugers fristen i selskabets vedtægters § 4, stk. 7.              
         
  7. Eventuelt



Majoritetskrav

Godkendelse, vedtagelse og valg sker ved simpel stemmeflerhed. Vedtagelse af dagsordenpunkt 6, litra a) kræver flertal af 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede kapital. Vedtagelse af dagsordenpunkt 6, litra b) kræver tilslutning fra mindst 9/10 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede kapital.

Registreringsdato

Registreringsdatoen er onsdag den 16. april 2014.

En aktionær har ret til at deltage og stemme på generalforsamlingen på baggrund af de aktier, som aktionæren på registreringsdatoen enten er blevet noteret for i selskabets aktiebog, eller for hvilke aktionæren på dette tidspunkt har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse til selskabet.

Bestilling af adgangskort

Adgangskort til generalforsamlingen kan bestilles på DK Company A/S' hjemmeside: www.dkcompany.com/Investor. Endvidere kan De bestille adgangskort ved at kontakte selskabet pr. e-mail på investor@dkcompany.com eller ved brev til selskabets kontor DK Company A/S, La Cours Vej 6, 7430 Ikast.

Adgang til generalforsamlingen har enhver aktionær, såfremt vedkommende senest onsdag den 16. april 2014 kl. 23.59 mod behørig legitimation, har fremsat begæring om udlevering af adgangskort.

Fuldmagt/brevstemme

Såfremt De ikke har mulighed for at møde på generalforsamlingen, kan De give fuldmagt til bestyrelsen eller tredjemand eller alternativt brevstemme.

Fuldmagtsblanket og brevstemmeblanket findes på www.dkcompany.com/Investor eller kan rekvireres pr. e-mail til selskabet på investor@dkcompany.dk eller ved brev til selskabets kontor DK Company A/S, La Cours Vej 6, 7430 Ikast.

Afgivelse af fuldmagt eller brevstemme skal være selskabet i hænde senest onsdag den 16. april 2014 kl. 23.59. Afgivelse af brevstemme skal være selskabet i hænde senest tirsdag den 22. april 2014 kl. 12.00.

Afgivelse af fuldmagt til bestyrelsen kan ske på selskabets hjemmeside: www.dkcompany.com/Investor eller ved brev til selskabets kontor La Cours Vej 6, 7430 Ikast, eller via e-mail investor@dkcompany.dk. Gives fuldmagt til tredjemand, skal fuldmægtigen rekvirere adgangskort på samme måde som aktionærer.

Afgivelse af brevstemme kan ske på selskabets hjemmeside: www.dkcompany.com/Investor eller ved brev til selskabets kontor DK Company A/S, La Cours Vej 6, 7430 Ikast, eller via e-mail investor@dkcompany.com.

Afgivelse af fuldmagt eller brevstemme kan tillige ske elektronisk på investorportallen på selskabets hjemmeside: www.dkcompany.com under Investor  / Annual General Meeting / To Shareholder Portal og log på med NemID.

Der kan afgives enten fuldmagt eller brevstemme, men ikke begge dele.

Aktionæroplysninger

Selskabets samlede nominelle aktiekapital udgør 61.194.900 kr., fordelt på fordelt på 1.810.500.000 aktier af nominelt 0,0338 kr. Hver aktie på 0,0338 giver én stemme.

Udbytte, der vedtages på generalforsamlingen, vil blive udbetalt via VP Securities til aktionærernes konti i egne depotbanker.

Følgende materiale kan fra i dag hentes på selskabets hjemmeside www.dkcompany.com/Investor

  • Indkaldelsen
  • De dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder den seneste reviderede årsrapport
  • Dagsorden og de fuldstændige forslag
  • Fuldmagt eller brevstemme til brug for stemmeafgivelse

Praktiske oplysninger

På generalforsamlingen vil aktionærernes spørgsmål til direktion og bestyrelse blive besvaret.

 

Ikast, den 27. marts 2014

På bestyrelsens vegne

 

Bo Knudsen                                                                   

 

Selskabets Certified Advisor er Corporate Finance A/S, Jesper Gøthgen, tlf. +45 33 64 92 00. www.corporate-finance.dk


 

         Eventuelle spørgsmål kan rettes til Jens Poulsen på telefon 96 600 700


Attachments

Kandidater til bestyrelsen.pdf