Blue Vision A/S fortsætter drøftelser med toneangivne aktionærer i selskabet med henblik på at reetablere selskabets egenkapital


Dato: 28. marts 2014.
Årets meddelelse nr.: 2


Som meddelt ved selskabsmeddelelse nr. 9 af 28. juni 2013, og selskabsmeddelelse nr. 12 af 30. september 2013 tog ledelsen i Blue Vision A/S i umiddelbar forlængelse af salget af aktierne i Strandpromenaden A/S kontakt til toneangivne aktionærer i Blue Vision A/S, med henblik på at drøfte en model for reetablering af koncernens egenkapital og fastlæggelse af den fremtidige finansieringsstruktur under hensyntagen til koncernens ændrede egenkapitalforhold og status.

Som meddelt ved selskabsmeddelelse nr. 17. af 10. december 2013 var den foreløbige konklusion på disse drøftelser, at Kiwi Deposit Holdings A/S og ALMC, hf ønskede at afsøge mulighederne for at overdrage deres aktieposter i selskabet i forbindelse med en samtidig konvertering/overdragelse til tredjemand af de af selskaberne til Blue Vision A/S ydede lånefaciliteter. De 2 aktionærers aktieposter udgør samlet mere end 50 % af selskabets nominelle aktiekapital, og begge aktionærer har ydet væsentlige lån til Blue Vision A/S, til finansiering af selskabets hidtidige drifts- og anlægsinvesteringer.  

Som ligeledes meddelt ved selskabsmeddelelse nr. 17. af 10. december 2013 var det ikke på daværende tidspunkt muligt for bestyrelsen i Blue Vision A/S at konkludere, hvorvidt ovennævnte initiativer ville føre til en afhændelse af de omtalte aktieposter eller en del af disse samt om de omtalte lånefaciliteter ville blive konverteret og/eller overdraget til tredjemand i forbindelse dermed. Bestyrelsen fortsatte derfor de igangværende drøftelser med toneangivende aktionærer i selskabet med henblik på at nå til enighed om en model for reetablering af koncernens egenkapital.

Det var oprindeligt bestyrelsens forventning, at resultatet af disse drøftelser kunne offentliggøres inden udgangen af 1. kvartal 2014. Drøftelserne pågår imidlertid fortsat. Bestyrelsen forventer i stedet at kunne offentliggøre resultatet af disse drøftelser inden udgangen af april 2014.

Alle henvendelser vedrørende ovenstående bedes venligst rettet til Vilhelm Boas på telefon +45 28 30 52 14 eller per e-mail til vb@blue-vision.dk.

 


Med venlig hilsen

Blue Vision A/S

 

Frederik Westenholz

Bestyrelsesformand