Zealand præsenterer på Marcus Evans’ topmødet for medicinsk forskning 2014


København, 2014-03-31 09:14 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

  • Dette års topmøde “Hvordan kan medicinalselskaber skabe større succes i den prækliniske udvikling” vil blive ledet af Zealands forsknings- og udviklingsdirektør, Dr. Torsten Hoffmann
  • Zealands forskningschef, Keld Fosgerau vil holde plenarindlæg under titlen “Peptid-lægemidler: Aktuel status og fremtidige muligheder”

København, 31. marts 2014 – Zealand Pharma A/S (NASDAQ OMX København: ZEAL) (“Zealand”) meddeler, at selskabet er repræsenteret i nøgleroller ved Marcus Evans topmødet for medicinsk forskning 2014, der afholdes 31. marts – 1. april 2014 i Lissabon, Portugal.

Dr. Torsten Hoffmann, Zealands forsknings- og udviklingsdirektør vil lede topmødet og give åbningstalen samt afsluttende bemærkninger. I sin åbningstale vil Torsten Hoffmann fokusere på “Den afgørende betydning af medicinsk forskning og udvikling for folkesundheden og for en bedre livskvalitet for patienter.”

Zealands forskningschef, Keld Fosgerau vil på mødets anden dag, 1. april, holde et plenarindlæg under titlen “Peptid-lægemidler: Aktuel status og fremtidige muligheder”.

I en kommentar til topmødet og Zealands rolle, udtaler Torsten Hoffmann:

“Det er et privilegie at være blevet bedt om at lede dette vigtige møde, der samler udvalgte top-repræsentanter fra verdens ledende medicinal- og biotekvirksomheder. Emnet i fokus for dette års diskussioner; hvordan vi kan øge succesraten i den prækliniske udvikling som en forudsætning for at kunne få ny og bedre medicin hurtigere på markedet til gavn for patienterne, er afgørende vigtig. Det er også et område i fokus for vores aktiviteter i Zealand, og jeg ser meget frem til at lede en inspirerende diskussion og udveksle idéer med andre førende medlemmer af vores industri.”

***

 

For yderligere information, kontakt venligst:

David H. Solomon, adm. direktør
Tlf: 2220 6300

Hanne Leth Hillman, Vice President og Chef for IR & Corporate Communications
Tlf: 5060 3689, email: hlh@zealandpharma.com

 

Om Marcus Evans topmødet for medicinsk forskning

Marcus Evans topmødet er en årlig kun-for-inviterede samling af ledende beslutningstagere, forskere og strateger fra verdens førende medicinal- og biotek virksomheder. Med præsentations-, diskussions- og netværksarrangementer er dette topmøde et af de primære arrangementer for dem, der arbejder med at forstå sygdomsmekanismer, fremme forsknings- og udviklingsproduktivitet, identificere targets og forstå det økonomiske og regulatoriske landskab.  

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S (NASDAQ OMX København: ZEAL) (”Zealand”) er et biotekselskab baseret i København, Danmark, som har en ledende position indenfor innovation, design og udvikling af nye peptid-lægemidler. Virksomheden har opbygget en bred og moden pipeline af nye lægemiddelkandidater, alle udviklet af Zealand. Det terapeutiske fokus er på kardiometaboliske sygdomme, især diabetes og fedme, og den førende lægemiddelopfindelse er lixisenatid (Lyxumia®), en én-gang daglig prandial GLP-1 agonist til behandling af type 2-diabetes. Lixisenatid (licenseret globalt og markedsført af Sanofi under navnet Lyxumia®) er godkendt i en række lande globalt, herunder i Europa og Japan. I USA er det planlagt at indsende en NDA i 2015, når resultaterne af hjerte-kar-sikkerhedsstudiet, ELIXA, foreligger. I februar 2014 startede Sanofi det pivotale kliniske Fase III program med Lantus®/ Lyxumia® kombinationsproduktet (LixiLan).

Zealand har en partnerstrategi for udvikling og kommercialisering af sine produkter, og i tillæg til licensaftalen med Sanofi inden for type 2-diabetes har virksomheden partnerskaber med Boehringer Ingelheim inden for diabetes/fedme, med Lilly inden for diabetes og fedme, med Helsinn Healthcare inden for kemoterapi-induceret diarré og med Abbvie inden for akut nyreskade.

For yderligere information: www.zealandpharma.com

Følg os på Twitter @ZealandPharma


Attachments

PR 01_14-0331 Zealand i nøglerolle på Marcus Evans topmødet 2014 - DA_Final.pdf