Raision uutuustuotteet toukokuu 2014


Raisio Oyj       Lehdistötiedote 31.3.2014

RAISION UUTUUSTUOTTEET TOUKOKUU 2014

PARAS PÄIVÄ ALKAA ELOVENA PLUS –PROTEIINIPUUROLLA!

Elovena tuo markkinoille täyteläiset, maitopohjaiset Elovena Plus Annospikapuurot. Vaihtoehtoina runsaasti karpaloa ja mustikkaa sisältävä Elovena Plus Metsämarja & Maito sekä maustamaton, Sydänmerkillä varustettu, Elovena Plus Kaura & Maito. Yhdestä puuroannoksesta saa 10 grammaa proteiinia. Proteiinin lähteenä puuroissa on kauran ohella vähälaktoosinen maitojauhe. 

Proteiinipitoinen aamiainen on keskeinen osa painonhallintaa. Aamiaisella nautittu proteiini vähentää äkillisiä ruokahimoja, auttaa syömään terveellisemmin loppupäivän ajan sekä pitää pitempään kylläisenä. Kotelossa on neljä reilua, 60 gramman annospussia. Valmistusmaa Suomi.

ELOVENA VÄLIPALAKEKSEIHIN UUSI HERKULLINEN MAKU

Herkullinen ja runsaskuituinen Elovena Välipalakeksi Karpalo-Kinuski on terveellisempi välipalanautinto, jonka voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Uutuuskeksissä yhdistyy paahteinen kinuski ja kaura sekä raikas karpalo. Täysjyväinen, rypsiöljyllä leivottu keksi on hyvä valinta vaikka joka päivä. Pakkauksessa on kymmenen yksittäispakattua keksiä. Valmistusmaa Suomi.

MAISTUVAT JA TERVEELLISET MUUMI-TUOTTEET HELPOTTAMAAN LAPSIPERHEEN ARKEA

Elovenan osaaminen terveellisissä aamu- ja välipaloissa on Muumien mieleen. Elovena ja Muumi ovatkin päättäneet yhdessä ilahduttaa lapsiperheitä ja aloittaa yhteistyön terveellisemmän ruokavalion puolesta. Elovenan Muumi -tuoteperheessä on neljä uutuustuotetta:

Elovena Muumi Täysjyväkaura & Neljä Marjaa Annospikapuuro,

Elovena Muumi Täysjyväkaura & Hedelmät Annospikapuuro,

Elovena Muumi Täysjyväkaura & Vadelma Välipalakeksi ja

Elovena Muumi Täysjyväruis & Hedelmä Välipalakeksi

Tuotteet on suunniteltu erityisesti lasten toiveet huomioiden. Ne sisältävät täysjyväkauran luontaiset vitamiinit ja kivennäisaineet. Sekä puurot että välipalakeksit ovat runsaskuituisia eivätkä sisällä maitoa. Kaikki tuotteet ovat saaneet myös Sydänmerkin osoituksena paremmasta valinnasta omissa tuoteryhmissään. Koteloiden takapuolella on lapsia aktivoivia Muumi-aiheisia tehtäviä.

Puurokoteloissa on kuusi annospussia (35 g) ja keksipakkauksessa kymmenen sievää yksittäispakattua välipalakeksiä (15 g). Valmistusmaa Suomi.

Lisätietoja: Jaana Henriksson, markkinointipäällikkö, Elintarvikeyksikkö, Raisio-konserni, p. 050 389 0114, sähköposti: jaana.henriksson(at)raisio.com, www.elovena.fi, www.raisionkeittokirja.fi

Kuvat: Kaikkien Raision uutuustuotteiden pakkauskuvat löytyvät materiaalipankista osoitteesta http://raisio.mediabank.fi/fi/collection/view_share_link/b469e6d5054a4bdc6718378dbd80fa7e

Kuvapankkiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Kristiina Kytöviitaan, p. 044 781 8900, sähköposti: kristiina.kytoviita(at)raisio.com

 

 

Elovena Muumi Täysjyväkaura & Vadelma Välipalakeksi