Patvirtintas AB „Agrowill Group“ akcijų įtraukimo į reguliuojamas rinkas prospektas

ŠIS PRANEŠIMAS NEI TIESIOGIAI, NEI NETIESIOGIAI, NEI VISAS, NEI IŠ DALIES NĖRA SKIRTAS PLATINTI AR SKLEISTI JUNGTINĖSE AMERIKOS VALSTIJOSE, KANADOJE, AUSTRALIJOJE ARBA JAPONIJOJE AR BET KOKIOJE KITOJE JURISDIKCIJOJE IR NEGALI BŪTI PERDUOTAS Į TOKIAS JURISDIKCIJAS, KURIOSE TOKIO PRANEŠIMO PLATINIMAS ARBA SKLEIDIMAS BŪTŲ NETEISĖTAS. TAIKOMI IR TAM TIKRI KITI APRIBOJIMAI. PRAŠOME PERSKAITYTI ŠIO PRANEŠIMO VERTYBINIŲ POPIERIŲ BIRŽAI PABAIGOJE ESANTĮ SVARBŲ ĮSPĖJIMĄ.


Lietuvos bankas 2014 m. kovo 31 d. patvirtino AB „Agrowill Group“ (toliau – Bendrovė) naujų paprastųjų vardinių akcijų įtraukimo į prekybą reguliuojamose rinkose (AB NASDAQ OMX Vilnius ir Varšuvos vertybinių popierių biržoje) prospektą (toliau – Prospektas, žr. prisegamus dokumentus).

Patvirtintame Prospekte viešas Bendrovės akcijų siūlymas nėra numatomas ir Prospektas yra skirtas išimtinai siekiant įtraukti įstatinio kapitalo didinimo metu naujai išleidžiamas iki 102 595 266 vnt. Bendrovės akcijų į prekybą aukščiau nurodytose reguliuojamose rinkose.

Naujos Bendrovės akcijos bus išleidžiamos atšaukus visiems esamiems Bendrovės akcininkams pirmumo teisę įsigyti akcijas ir suteikiant teisę jas įsigyti Baltic Champs Group, UAB ir Vretola Holdings Limited, su tikslu išplėsti Bendrovės įmonių grupės vykdomą augalininkystės veiklą, taip pat pradėti vykdyti pievagrybių auginimo veiklą, bei kitas su tuo susijusias veiklas, kaip tai numatyta 2014 m. kovo 13 d. Bendrovės neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimuose.

Prospektas yra paskelbtas per AB NASDAQ OMX Vilnius interneto informacinę sistemą GlobeNewswire, taip pat per Varšuvos vertybinių popierių biržos informacinę sistemą ir Bendrovės interneto svetainėje http://www.agrowill.lt.

 

SVARBUS ĮSPĖJIMAS:

Šis pranešimas nėra skirtas platinti Jungtinių Amerikos Valstijų naujienų agentūroms arba skleisti Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje, Japonijoje arba Australijoje, arba kitose vietose, kuriose toks skleidimas nėra tinkamas ir/ar yra neteisėtas.

Tam tikrose jurisdikcijose įstatymai gali riboti teisę platinti šį pranešimą ir kitą su Bendrovės įstatinio kapitalo didinimu susijusią informaciją. Asmenys, pas kuriuos patenka šis pranešimas ar atitinkama kita informacija, privalo susipažinti su tokiais apribojimais ir jų laikytis.

Nei šis pranešimas, nei Prospektas, kuris yra skirtas išimtinai naujų Bendrovės akcijų įtraukimui į prekybą reguliuojamose rinkose, nėra pasiūlymas arba kvietimas įsigyti Bendrovės vertybinių popierių ir nėra kaip nors su tokiu pasiūlymu arba kvietimu susijęs. Prospektas yra vienintelis teisiškai įpareigojantis su Bendrovės naujų akcijų įtraukimu į prekybą minėtose reguliuojamose rinkose susijęs dokumentas, kuriame pateikiama informacija apie Bendrovę, jos įstatinio kapitalo didinimą pagal 2014 m. kovo 13 d. visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimus ir kt.

Šiame pranešime minimi vertybiniai popieriai nėra ir nebus registruoti pagal 1933 m. JAV vertybinių popierių įstatymą, su atitinkamomis pataisomis, ir negali būti siūlomi arba parduodami Jungtinėse Amerikos Valstijose arba Jungtinių Amerikos Valstijų asmenims, jei tokie vertybiniai popieriai nebus įregistruoti pagal minėtą Vertybinių popierių įstatymą arba nebus gautas leidimas išimties tvarka nesilaikyti tokiame Vertybinių popierių įstatyme numatytų registravimo reikalavimų. Nebus įgyvendinamas joks viešas Bendrovės vertybinių popierių siūlymas Jungtinėse Amerikos Valstijose ir/ar bet kokiose kitose valstybėse.

 

         Vladas Bagavičius,
         Valdybos pirmininkas
         tel. +370 5 233 53 40


Attachments

Prospekto santraukos vertimas  į PL  (Agrowill Group).pdf LB sprendimas dėl akcijų prospekto patvirtinimo (Agrowill Group).pdf Prospekto santraukos vertimas į LT (Agrowill Group).pdf Prospektas AB Agrowill Group patvirtintas.pdf AB Agrowill Group prospekto patvirtinimo pažyma.pdf