Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S


Bestyrelsen indkalder hermed til ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S, CVR 28 31 25 04.
Generalforsamlingen afholdes tirsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 på:

Jysk Landbrugsrådgivning, Majsmarken 1, DK-7190 Billund

Dagsorden:

1.      Beretning om selskabets virksomhed

2.      Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse og meddelelse af decharge til bestyrelsen

3.      Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport

4.      Valg af medlemmer til bestyrelsen

5.      Valg af revisor

6.      Forslag fra bestyrelsen

a.      Bemyndigelse til erhvervelse af egne aktier
b.      Bemyndigelse til dirigenten

7.      Eventuelt

Ad 4               Bestyrelsen foreslår, at Henrik Hougaard, Jens Bolding Jensen, Bent Juul Jensen samt John Christian Aasted genvælges. Bestyrelsen foreslår, at Asbjørn Børsting vælges i stedet for Lars Thomassen, som ikke ønsker genopstilling. Oplysninger om Henrik Hougaard, Jens Bolding Jensen, Bent Juul Jensen samt John Christian Aasteds ledelseshverv fremgår af årsrapporten, mens oplysninger om Asbjørn Børsting kan ses på selskabets hjemmeside www.firstfarms.dk.

Forslagene under pkt. 2 - 6 kan vedtages med simpelt stemmeflertal.

Adgang, fuldmagt og brevstemmer
En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemme på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse. Registreringsdatoen er onsdag den 23. april 2014.

Deltagelse i generalforsamlingen forudsætter tillige, at aktionæren har anmodet om adgangskort til den pågældende generalforsamling senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse. Adgangskort udstedes til den, der ifølge ejerbogen er noteret som aktionær på registreringsdatoen. For aktionærer, der ikke er noteret på navn i ejerbogen, kræves for udstedelse af adgangskort en depotudskrift fra VP Securities A/S eller det kontoførende institut, som dokumenterer aktionærens aktiebesiddelse pr. registreringsdatoen.

Stemmeretten kan udøves ved fuldmægtig, der ikke behøver at være aktionær, på betingelse af, at fuldmægtigen godtgør sin ret til at deltage i generalforsamlingen ved forevisning af adgangskort og ved fremlæggelse af en skriftlig, dateret fuldmagt i overensstemmelse med lovgivningens krav herom.

En aktionær eller fuldmægtig kan møde sammen med en rådgiver, når det i forvejen anmeldes som ovenfor nævnt.

Tilmeldinger og rekvirering af adgangskort til generalforsamlingen skal ske senest fredag den 25. april 2014 kl. 23:59:

  • via aktionærportalen på www.firstfarms.dk
  • ved at returnere tilmeldingsblanketten i udfyldt og underskrevet stand til Computershare A/S, Kongevejen 418, DK-2840 Holte, eller pr. fax 45 46 09 98, så den er modtaget af Computershare A/S indenfor fristen
  • på telefonnummer +45 45 46 09 99

Såfremt aktionæren vælger at møde ved fuldmægtig, skal fuldmagt afgives senest fredag den 25. april 2014 kl. 23:59 via aktionærportalen på www.firstfarms.dk eller ved at returnere fuldmagtsblanketten i udfyldt og underskrevet stand til Computershare A/S, Kongevejen 418, DK-2840 Holte eller pr. fax 45 46 09 98, så den er modtaget af Computershare A/S indenfor fristen.

Stemmeretten kan tillige udøves ved afgivelse af skriftlig brevstemme til bestyrelsen forud for generalforsamlingen. Er en stemme modtaget af bestyrelsen, er den bindende for aktionæren og kan ikke tilbagekaldes. Brevstemmer skal være afgivet senest tirsdag den 29. april 2014 kl. 16.00 via aktionærportalen på www.firstfarms.dk eller ved at returnere brevstemmeblanketten i udfyldt og underskrevet stand til Computershare A/S, Kongevejen 418, DK-2840 Holte, eller pr. fax 45 46 09 98, så den er modtaget af Computershare A/S indenfor fristen.

Dokumenter
Indkaldelsen med dagsordenen og det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, de fuldstændige forslag, blanket til bestilling af adgangskort, afgivelse af fuldmagt eller brevstemme samt årsrapport med revisorpåtegning er tilgængelige på selskabets hjemmeside www.firstfarms.dk. Dokumenterne udsendes tillige elektronisk til enhver noteret aktionær, som har fremsat anmodning herom.

Aktiekapital og stemmerettigheder
Selskabets nominelle aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet kr. 47.122.410 fordelt på 4.712.241 aktier á kr. 10. Hvert aktiebeløb på nominelt kr. 10 giver 1 stemme.


Efter generalforsamlingen serveres en sandwich.

April 2014
Bestyrelsen


Attachments

Indkaldelse til generalforsamling