North Chemicals dotterbolag A Clean Partner International har tecknat treårsavtal med Buss i Väst


Avtalets värde förväntas uppgå till 2,5 Mkr fördelat över tre år.

A Clean Partner International har ingått ett treårsavtal med Buss i Väst AB. Avtalet är en viktig del i att uppnå målsättningen att bli en ledande leverantör av kemtekniska produkter/tjänster på den svenska fordons-marknaden. I Sverige rullar det idag ca 14 000 bussar samt drygt 500 000 lastbilar. Tung trafik är ett av flera prioriterade områden för A Clean Partner International.

Buss i Väst AB bildades 1992 och är ett samverkansbolag med ett 40-tal delägare. Buss i Väst AB har för närvarande ca 700 bussar, varav ca 650 bussar i avtalstrafik för länstrafikhuvudmännen i Västsverige, Skåne, Örebro län, Jönköpings län, Kalmar län samt i Kronobergs län. Buss i Väst kör dessutom en mängd skolskjutsuppdrag åt ett 10-tal kommuner. Buss i Väst AB har ett verksamhetssystem som omfattar kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Det är mycket glädjande att vi nu kan ingå ytterligare ett nytt försäljningsavtal såsom det med Buss i Väst AB. Avtalet med Buss i Väst AB är viktigt ur ett strategiskt perspektiv som referenskund på bussmarknaden. I bolagets plan ingår att teckna ytterligare liknande avtal med större buss- och transportbilsföretag på den svenska marknaden. Detta är ett av flera viktiga avtal för att uppnå koncernens organiska tillväxtmål, säger Stig Norberg, VD.

Detta pressmeddelande är fritt för publicering

ALINGSÅS 2014-04-08

För ytterligare information kontakta:
Stig Norberg, VD North Chemical
Telefon: +46 382 219 80,
Mobil: +46 708 25 14 00
Mail: stig.norberg@northchemical.se;

Thomas Skullman, affärsområdeschef Fordon & Industri,
Mobil: + 46 709 65 65 22
Mail: thomas.skullman@acleanpartner.se


Följande dokument kan hämtas från beQuoted
North Chemical Pressrelease 2014-04-08.pdf

Om North Chemical
North Chemical AB (publ) grundades i oktober 2009 med ambitionen att bli en marknadsledande leverantör till Nordens största återförsäljare av svensktillverkade och miljöcertifierade rengörings- och underhålls- produkter. Med tre affärsområden (Fordon & Industri, Marine & Export samt Private Label), två egna fabriker samt egen FoU inom den kemtekniska branschen har koncernen snabbt etablerat sig som en framstående leverantör i branschen. Bolagets Certified Adviser är Avanza Bank. För vidare information läs mer på www.northchemical.se 


Attachments

northchemical_press_140408.pdf