Veloxis Pharmaceuticals A/S - Forløb af ordinær generalforsamling


 

   

Selskabsmeddelelse nr. 10/2014

 

 

Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S                                            Hørsholm, den 9. april 2014

 

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S - Forløb af ordinær generalforsamling

 

Resumé: På Veloxis Pharmaceuticals A/S' ordinære generalforsamling afholdt tidligere i dag blev det besluttet at udarbejde og aflægge selskabets årsrapport og delårsrapporter på engelsk, og selskabets vederlagspolitik inklusive opdaterede overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af medlemmer af bestyrelsen og direktionen blev godkendt. Alle bestyrelsens forslag blev godkendt, herunder godkendelse af årsrapporten.

 

Bestyrelsens forslag om udarbejdelse og aflæggelse af selskabets årsrapport for 2013 og fremtidige års- og delårsrapporter udelukkende på engelsk blev vedtaget, og beslutningen herom blev optaget i selskabets vedtægter.

 

På generalforsamlingen blev bestyrelsen og direktionens beretning taget til efterretning og den reviderede årsrapport godkendt.

 

Det blev besluttet, at årets underskud på DKK 139,3 mio. overføres ved indregning i overført resultat. 

 

Bestyrelsens vederlag for regnskabsåret 2014 blev godkendt. Bestyrelsen vil modtage samme aflønning som i 2013. Bestyrelsesmedlemmer modtager således et fast kontant honorar på DKK 150.000 hver, og bestyrelsesformanden modtager DKK 450.000. Dertil kommer, at formanden for bestyrelseskomiteer modtager DKK 75.000 pr. år.

 

Endvidere kan bestyrelsesmedlemmer modtage incitamentsaflønning i henhold til selskabets overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af selskabets bestyrelse og direktion, jf. vedtægternes § 16. Bestyrelsesformanden tildeles 150.000 warrants, og øvrige bestyrelsesmedlemmer tildeles 50.000 warrants hver. Hvert bestyrelsesmedlem kan vælge at modtage kontanter i stedet for warrants svarende til DKK 1 pr. warrant.

 

Alle eksisterende bestyrelsesmedlemmer var på valg, og samtlige blev genvalgt.

 

Bestyrelsen består således af:

 

  • Kim Björnstrup
  • Thomas Dyrberg
  • Anders Götzsche
  • Mette Kirstine Agger

 

Bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen med Kim Bjørnstrup som bestyrelsesformand og som formand for kompensationsudvalget, Thomas Dyrberg som næstformand for bestyrelsen samt Anders Götzsche som formand for revisionsudvalget.

 

PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab blev genvalgt som selskabets revisor.

 

Bestyrelsens forslag om godkendelse af selskabets vederlagspolitik inklusive opdaterede overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af medlemmer af bestyrelsen og direktionen blev vedtaget af generalforsamlingen, og beslutningen herom blev optaget i selskabets vedtægter.

 

Generalforsamlingen bemyndigede bestyrelsen til, at selskabet i tiden indtil næste ordinære generalforsamling kan erhverve egne aktier inden for en samlet pålydende værdi af i alt 10 pct. af selskabets til enhver tid værende aktiekapital, forudsat at erhvervelsen i henhold til selskabslovens
§ 197 kan finansieres med de midler, der kan anvendes til ordinært udbytte. Vederlaget må ikke afvige fra den på erhvervelsestidspunktet på NASDAQ OMX Copenhagen A/S noterede børskurs med mere end 10 pct.

 

Kontakt venligst nedenstående for yderligere information:

 

John D. Weinberg                     Johnny Stilou

EVP, Chief Operating Officer      EVP, Chief Financial Officer

Mobil: +1 908 304 3389           Mobil: +45 21 227 227

Email: jdw@veloxis.com           Email: jst@veloxis.com

 


Attachments

090414 Veloxis forløb af ordinær generalforsamling.pdf