Resultat af valg af medarbejdervalgt medlem til Zealands bestyrelse


København, 2014-04-16 22:20 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Selskabsmeddelelse
Nr. 8/2014

 

København, 16. april 2014 – Zealand Pharma A/S (Zealand) (NASDAQ OMX København: ZEAL) meddeler, at Jens Peter Stenvang, Senior Application Specialist, er valgt som det tredje medarbejdervalgte medlem af selskabets bestyrelse. Jens Peter Stenvang (1954) er uddannet laborant, og han har været ansat i Zealand siden 2010.

 

Jens Peter Stenvang er valgt for en fireårig periode, og han indtræder i bestyrelsen med effekt fra Zealands Ordinære Generalforsamling, der afholdes tirsdag 29. april 2014, i stedet for Hanne Heidenheim Bak, der har siddet sin periode ud. De to øvrige medarbejdervalgte medlemmer af bestyrelsen er ligeledes valgt for fireårige perioder, der løber til selskabets Generalforsamling i 2016.

 

Som henholdsvis. 1., 2., 3 og 4. suppleant er følgende medarbejdere blevet valgt: Søren Vitfell Keller, Head of Legal Affairs, Hanne Heidenheim Bak, Senior Director, Maria Juul Kolding, Manager of Documentation og Helle Haxgart, Accountant.

 

***

 

 

 

For yderligere information kontakt venligst:

David H. Solomon, adm. direktør

Tlf.: 22 20 63 00

Hanne Leth Hillman, Vice President for IR & Corporate Communications

Tlf.: 50 60 36 89, e-mail: hlh@zealandpharma.com

 

 

 

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S (NASDAQ OMX København: ZEAL) (”Zealand”) er et biotekselskab baseret i København, Danmark, som har en ledende position indenfor innovation, design og udvikling af nye peptid-lægemidler. Virksomheden har opbygget en bred og moden pipeline af nye lægemiddelkandidater, alle udviklet af Zealand. Det terapeutiske fokus er på kardiometaboliske sygdomme, især diabetes og fedme, og den førende lægemiddelopfindelse er lixisenatid (Lyxumia®), en én-gang daglig prandial GLP-1 agonist til behandling af type 2-diabetes. Lixisenatid (licenseret globalt og markedsført af Sanofi under navnet Lyxumia®) er godkendt i en række lande globalt, herunder i Europa og Japan. Produktet er under evaluering af lægemiddelmyndighederne i visse lande, og i USA er det planlagt at indsende en NDA i 2015, når resultaterne af hjerte-kar-sikkerhedsstudiet, ELIXA, foreligger.

Zealand har en partnerstrategi for udvikling og kommercialisering af sine produkter, og i tillæg til licensaftalen med Sanofi inden for type 2-diabetes har virksomheden partnerskaber med Boehringer Ingelheim inden for diabetes/fedme, med Lilly inden for diabetes og fedme, med Helsinn Healthcare inden for kemoterapi-induceret diarré og med Abbvie inden for akut nyreskade.  

For yderligere information: www.zealandpharma.com                  

Følg os på Twitter @ZealandPharma


Attachments

08-14_0416 - Nyt medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen - Final_DA.pdf