AS Tallinna Vesi korraldab 2014. a. esimese kvartali tulemuste tutvustamiseks veebiseminari


AS Tallinna Vesi on pühendunud tegevuse läbipaistvusele, mistõttu tutvustame 2014. a. esimese kvartali tulemusi NASDAQ OMX-i veebiseminari vahendusel.

Kutsume oma aktsionäre, investoreid, analüütikuid ning teisi huvilisi osalema meie veebiseminaril 25. aprillil 2014.a. kell 11.00. Veebiseminar toimub inglise keeles.

Veebiseminari viivad läbi ettevõtte praegune juhatuse esimees Ian Plenderleith, juhatuse liige ning alates 01. juunist 2014. a. juhatuse esimees, Karl Heino Brookes ning finantsdirektor Riina Käi, kes tutvustavad 2014. aasta 1. kvartali tulemusi.

Ian Plenderleith, Riina Käi ning Karl Heino Brookes vastavad tekkinud küsimustele peale presentatsiooni. Kuna veebiseminari aeg on piiratud, võib küsimusi saata ka enne veebiseminari toimumist, hiljemalt 24. aprilli südaööks e-kirja teel: hedi.uustalu@nasdaqomx.com.

Kuidas veebiseminaril osaleda?

Veebiseminaril osalemiseks palume saata osalemissoov aadressile hedi.uustalu@nasdaqomx.com, hiljemalt 25. aprillil kell 10.00. Teile saadetakse link ning juhised veebiseminari keskkonna kasutamiseks.

Tehnilistel põhjustel on veebiseminaril võimalik osaleda vaid 90 registreerunud osalejal, registreerumise järjekorra alusel. Osalejatele saadetakse ligipääs veebiseminarile 25. aprilli hommikul, e-posti teel. Veebiseminar lindistatakse ning avalikustatakse nii ettevõtte kodulehel www.tallinnavesi.ee kui ka NASDAQ OMX Tallinna veebilehel.

Mis on veebiseminar?

Veebiseminar on virtuaalne konverents, mille käigus on ettevõtte esindajatel võimalus ettevõtte ning selle tulemuste kohta infot jagada. Veebiseminar võimaldab vahetut suhtlust ning annab võimaluse küsida küsimusi otse ettevõtte juhtkonnalt.

Mida veel eebiseminari kohta teadma peaks?

Osalemiseks on vaja internetiühendust ning kõrvaklappe. Kui osalejal on soov küsimusi esitada, on vajalik ka mikrofoni olemasolu. Veebiseminar töötab Adobe Flash Player-iga. Täiendavaid programme seadistada vaja ei ole.

         Mariliis Mia Topp
         AS Tallinna Vesi
         Kommunikatsioonijuht
         Tel: +372 62 62 275
         mariliis.topp@tvesi.ee