UPM tarjoaa sijoittajille ja analyytikoille uuden iPadilla toimivan analyysityökalun


(UPM, Helsinki, 25.4.2014 klo 10.00) - UPM on julkaissut sijoittajille ja analyytikoille suunnatun analyysityökalun, joka toimii iPadeilla. Sovellus tarjoaa yhtiön taloudelliset tunnusluvut, osakekurssitiedot, tiedotteet, esitykset ja raportit kompaktissa ja helppokäyttöisessä muodossa. Yhtiön sijoittajille suunnatut webcast-lähetykset sekä sosiaalisen median kanavat ja UPM Viewpoint – blogi ovat myös linkitettynä sovelluksessa.

”Sovelluksesta voi seurata yhtiön taloudellista kehitystä ja tunnuslukuja. Se on selkeä, helppokäyttöinen, ajantasainen ja se kulkee mukavasti mukana. Sovellus tehostaa sijoittajien ja analyytikoiden työtä”, sanoo UPM:n sijoittajasuhdejohtaja Mika Mikkola.

Sovellus on ladattavissa Applen App Storessa nimellä UPM IR APP tai oheisen suoran linkin kautta. Sovellus on maksuton.

Lisätietoja antaa:
Mika Mikkola, Sijoittajasuhdejohtaja, UPM, puh: 02041 50376

UPM, Media Desk
ma-pe klo 9-16
puh. 040 588 3284
media@upm.com
www.twitter.com/UPM_News

Sijoittajasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh: 02041 50033
ir@upm.com


UPM uudistaa bio- ja metsäteollisuutta. Rakennamme kestävää tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Paper Asia, UPM Paper Europe and North America ja UPM Plywood. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti. Yhtiössämme työskentelee noin 21 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM – The Biofore Company – www.upm.fi

 

 

 

 


Attachments

UPM_IR_APP.jpg UPM_IR_APP_1.jpg