Johanna Puranen SATOn Pietarin aluejohtajaksi


Helsinki, Finland, 2014-04-30 07:42 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- SATO Oyj, Lehdistötiedote 30.4.2014 klo 8.42

SATO Oyj:ssä aluejohtajaksi on nimitetty FM Johanna Puranen vastuualueenaan SATOn Pietarin liiketoiminta asemapaikkanaan Pietari. Tehtävässään hän raportoi liiketoimintajohtaja Tuula Entelälle.

Pietarin nykyinen aluejohtaja Staffan Tast jättää tehtävänsä 1.7. alkaen, jolloin Johanna Puranen ottaa vastuun toiminnasta.

”Viimeisen kuuden vuoden aikana Staffan Tastin johdolla Pietarin toiminta on kehittynyt hyvin. Hänen siirtyessä uusiin tehtäviin talon ulkopuolelle löysimme jatkajaksi kokeneen Venäjän tuntijan. SATOn asuntosijoitustoiminta Pietarissa jatkuu suunnitellusti ”, kertoo SATOn liiketoimintajohtaja Tuula Entelä.

Johanna Purasella on 20 vuoden työkokemus markkinoinnin ja myynnin johtotehtävistä Venäjän kaupan parissa.  Viimeksi hän on toiminut Finlayson Oy:n Venäjän maajohtajana.


Lisätietoja:

SATO Oyj
Liiketoimintajohtaja Tuula Entelä, puh. 0400 612 914

www.sato.fi

 

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista asuntosijoitusyhtiöistä. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 24 000 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 311,5 miljoonaa euroa, liikevoitto 178,3 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 140,8 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 2,4 miljardia euroa.

Johanna Puranen