Kvietimas į 2-ąją Tarptautinę Finansų Rinkų Konferenciją


Vilnius, Lietuva, 2014-05-08 08:37 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Lietuvos finansų rinkų institutas 2014 05 14 organizuoja Tarptautinę Finansų Rinkų Konferenciją, kuri vyks ISM Vadybos ir Ekonomikos Universiteto II rūmuose (Arklių g. 18, Vilnius). Renginys vyks anglų klaba, registracija ir programa pateikta priede ir adresu www.lfmi.lt.

Antrojoje tarptautinėje Finansų  rinkų konferencijoje kartu su pranešėjais iš JAV, JK, Danijos, Švedijos, Šveicarijos bus aptariamos kapitalo judėjimo Europoje tendencijos, diskutuojama kaip didinant rinkų aktyvumą galima kompensuoti po finansų krizės mažėjančias bankų skolinimo apimtis bei įsisavinti pasikeitusią ir į finansų instrumentų naudojimą orientuotą Europos sąjungos fondų paramą.

 

Pagrindiniai pranešėjai:

Chris Golden (Šveicarija) EFFAS (Europos finansų analitikų asociacijų federacijos) Obligacijų ir Rinkos struktūros komitetų pirmininkas, ECMI (Europos kapitalo rinkų instituto) valdybos pirmininkas. Chris turi daugiau nei 40 metų VP prekybos ir mokslinių tyrimų patirties  Goldman Sachs, Credit Suisse, UBS, Lehman Brothers ir Nomura bankuose. Būdamas vyr. ekonomistu Robert Flemings turto valdymo įmonėje įgijo praktinės privačių ir viešųjų fondų valdymo patirties. Jis sukūrė ir vadovavo tyrimų departamentams Nomura ir Lehman Brothers bankuose, buvo pasaulio obligacijų rinkų strategas. Chris Golden taip pat konsultuoja įvairias institucijas Europoje ir Azijoje: European Investment Bank, Agence France Trésor,  Irish National Treasury Management Agency,  Asian Development Bank, rašo straipsnius į pripažintus pasaulio žurnalus bei laikraščius, dalyvauja daugelyje programų: BBC newsnight, CNBC’s Squawk Box ir CNN.

Peter R. Kohli (JAV) – DMS funds vadovas. JAV investicijų bendrovė „DMS Funds“, įžvelgę Baltijos šalių perspektyvas, įsteigė pirmąjį JAV pagal Baltijos šalių akcijų rinkos indeksą „OMX Baltic Benchmark“ investuojantį fondą. Peter Kohli nuo 1999 metų vadovavo DMS Financial Inc. gerovės valdymo padaliniui. Prieš tai dirbo finansų direktoriumi EVP privataus kapitalo bendrovėje Niujorke. Peter Kohli yra nuolatinis straipsnių „The Trading Deck“ portale MarketWatch.com ir Nasdaq.com bendraautorius.

Con Keating (JK) – Brighton Rock draudimo grupės mokslinių tyrimų vadovas, taip pat Warwick universiteto finansų ekonometrijos tyrimų centro ir Societe Universitaire Europeene de Recherche en Finance valdybų narys konferencijoje dalinsis įžvalgomis apie finansų rinkų efektyvumą ir tendencijas Europoje. Anksčiau buvęs Europos finansų analitikų asociacijų federacijos (EFFAS) tyrimų metodų ir priemonių valdybos pirmininkas dabar atstovauja šios organizacijos Rinkos struktūros komisijai. Con Keating taip pat buvo OECD privačių pensijų komiteto taip pat daugelio kitų tarptautinių organizacijų patarėjas ir konsultantas.

 


Attachments

Konferencijos programa - LT2014 05 06.pdf