Inbjudan till presentation av BlackPearl Resources och ShaMaran Petroleum


Oljebolagen BlackPearl Resources och ShaMaran Petroleum inbjuder härmed till en presentation som hålls av BlackPearls verkställande direktör John Festival och CFO Don Cook samt ShaMarans verkställande direktör Pradeep Kabra, i Stockholm.

Datum: Onsdagen den 21 maj 2014
Tid: Klockan 18:30
Plats: �Praktikertjänsts konferens och matsal, Holländargatan 10, Stockholm

Efter presentationen serveras enklare förtäring med dryck. Då antalet platser är begränsat är det först till kvarn-principen som gäller vid anmälan, som sker via e-mail till:

kvorontsov@rive6.ch eller på telefon: 08-545 015 50

Anmälan ska vara oss tillhanda senast tisdagen den 20 maj 2014.

BlackPearl Resources, ett bolag i vilket familjen Lundin har ett aktieägande, har tre betydande tillgångar med tung olja i västra Kanada. För närvarande producerar BlackPearl cirka 10 000 fat olja per dag, men fullt utbyggda kommer dessa tillgångar att kunna producera mer än 100 000 fat per dag. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholmsbörsen, samt även på Torontobörsen i Kanada.

ShaMaran Petroleum, också det ett bolag i vilket familjen Lundin har ett aktieägande, har i Atrushfältet en ytterst intressant utbyggnadstillgång i den irakiska delen av ­Kurdistan, en region som idag anses vara en av de mest intressanta för den globala oljeindustrin efter de mycket stora oljefynd som gjorts där. ShaMaran Petroleum är noterat i Toronto i Kanada och handlas på First North hos Nasdaq OMX i Stockholm.

Vänliga hälsningar,

Robert Eriksson

 


Attachments

pxx_snm_inbjudan_1405.pdf