CENCORP ALOITTAA YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUT TEOLLISUUSAUTOMAATIO-SEGMENTEISSÄÄN – NEUVOTTELUT EIVÄT KOSKE CENCORPIN PUHTAAN ENERGIAN LIIKETOIMINTAYKSIKKÖÄ


CENCORP OYJ        PÖRSSITIEDOTE                     16.5.2014 KLO 13.05

 

CENCORP ALOITTAA YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUT TEOLLISUUSAUTOMAATIO-SEGMENTEISSÄÄN – NEUVOTTELUT EIVÄT KOSKE CENCORPIN PUHTAAN ENERGIAN LIIKETOIMINTAYKSIKKÖÄ

 

Tehostaakseen toimintaansa, parantaakseen kannattavuuttaan, kilpailukykyään ja myyntiä Laser- ja automaatiosovellukset (”LAS”) ja Laser- ja automaatiosovellusten elinkaaren hallinta (”LCM”) -segmenteissä, sekä sopeutuakseen näiden toimialojen muuttuneeseen liiketoimintaympäristöön Cencorp on päättänyt selvittää LAS- ja LCM-liiketoimintaan liittyvien toimintojen uudelleenjärjestelyä ja supistamista. Osana tätä prosessia tutkitaan mahdollisuuksia huolto- ja varaosatoiminnan uudelleensijoittamiseen Viroon. Lisäksi tutkitaan toimipaikka- ja toimitilaratkaisuja Salossa, Mikkelissä ja muualla Suomessa.  

 

Toimintojen sopeuttamiseksi Cencorp käynnistää kaikissa Suomen toimipisteissään yhteistoimintaneuvottelut, jotka perustuvat toiminnan uudelleenjärjestelyihin liittyviin syihin sekä tuotannollisiin ja taloudellisiin syihin. Neuvottelut koskevat Cencorpin koko henkilökuntaa Suomessa, poislukien Cencorpin puhtaan energian liiketoimintayksikön henkilöstö. Neuvottelujen kohteena ovat enintään 9 henkilön osa-aikaistaminen, lomautus ja/tai irtisanominen.

 

 

Mikkelissä, 16.5.2014                                               

 

CENCORP OYJ 

 

 

Lisätietoa: 

Iikka Savisalo

toimitusjohtaja

Cencorp Oyj 

Puhelin: 040 521 6082

Sähköpostiosoite: iikka.savisalo@cencorp.com 

 

 

 

Jakelu: 

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet 

 

Cencorp Oyj on yksi johtavista teollisuusautomaatioratkaisujen valmistajista. Piirikorttien erikoiskomponenttien ladontaan ja jyrsintään, testaukseen ja laserin monipuoliseen käyttöön suunnitellut laitteet ja järjestelmät tehostavat asiakkaiden tuotantoa. Cencorpin toinen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Cencorp myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Cencorpin tuotevalikoimaan kuuluvat myös EMI suojaukset, RFID-antennit sekä muut joustavat virtapiirit, joita ovat mm. aurinkosähkömoduleissa käytettävät CBS-johtimet ja matkapuhelinten antennit. Cencorpin pääkonttori on Mikkelissä. Yhtiö on osa suomalaista Savcor-konsernia.