Revenio Group Oyj: REVENIO GROUP OYJ:N HALLITUKSEN JÄSENTEN PALKKIOIDEN MAKSAMINEN YHTIÖN HALLUSSA OLEVILLA OSAKKEILLA


Revenio Group Oyj Pörssitiedote       19.5.2014 klo 8.45

REVENIO GROUP OYJ:N HALLITUKSEN JÄSENTEN PALKKIOIDEN MAKSAMINEN YHTIÖN HALLUSSA
OLEVILLA OSAKKEILLA

Revenio Group Oyj:n yhtiökokous päätti 20.3.2014 hallituspalkkioiden maksamisesta 40%:sti  yhtiön omina osakkeina. Tämän mukaisesti Revenio Group Oyj on luovuttanut 2.657 kappaletta yhtiön osakkeita seuraavasti:

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Tammelalle on luovutettu yhteensä 885 osaketta, minkä jälkeen hänen omistuksensa yhtiön liikkeelle laskemissa instrumenteissa on yhteensä 30.354 osaketta.

Hallituksen jäsen Rolf Fryckmanille on luovutettu 443 osaketta, minkä jälkeen hänen omistuksensa yhtiön liikkeelle laskemissa instrumenteissa on yhteensä 13.340 osaketta.

Hallituksen jäsen Ari Kohoselle on luovutettu 443 osaketta, minkä jälkeen hänen ja hänen lähipiirinsä omistus yhtiön liikkeelle laskemissa instrumenteissa on yhteensä 340.443 osaketta.

Hallituksen jäsen Pekkä Rönkälle on luovutettu 443 osaketta, minkä jälkeen hänen omistuksensa yhtiön liikkeelle laskemissa instrumenteissa on yhteensä 443 osaketta.

Hallituksen jäsen Kyösti Kakkoselle on luovutettu 443 osaketta, minkä jälkeen hänen ja hänen lähipiirinsä omistus yhtiön liikkeelle laskemissa instrumenteissa on yhteensä 441.952 osaketta.

Osakkeilla maksettava hallituspalkkio-osuus on näillä luovutuksilla tullut kokonaisuudessaan maksetuksi. Luovutusten jälkeen yhtiön hallussa on 2.701 yhtiön omaa osaketta.

Revenio Group Oyj
Olli-Pekka Salovaara
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara,
gsm 040-5675520
olli-pekka.salovaara@revenio.fi
http://www.revenio.fi
 
JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Finanssivalvonta
Keskeiset tiedotusvälineet
www.revenio.fi
 
Revenio-konserni lyhyesti
Revenio on suomalainen terveysteknologiakonserni, jonka liiketoiminnan ytimen muodostavat silmänpainemittarit. Revenio-konsernin Terveysteknologia-segmentin muodostaa Icare Finland Oy:n harjoittama liiketoiminta. Nykytuotteista laajalti patentoitu Icare-tuoteperhe on konsernin menestyksen kulmakivi. Revenio tavoittelee terveysteknologiassa voimakasta kasvua orgaanisesti ja yritysjärjestelyiden kautta.
 
Revenio-konserniin kuuluu myös muita liiketoimintoja, jotka on ryhmitelty Teknologia ja Palvelut -segmentiksi. Segmentin liiketoiminnoille on yhteistä globaalit markkinat ja oman alansa kärkeä edustavat teknologiatuotteet ja -palvelut. Tämän segmentin liiketoiminnat ovat omalla alallaan erittäin kannattavia ja ne tuottavat konsernille positiivista kassavirtaa.
 
Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 25,7 miljoonaa euroa, liikevoiton ollessa 21,7 %. Revenio Group Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oyj:ssä.