Muutoksia KONEen johtokunnassa


KONE Oyj, pörssitiedote, 27. toukokuuta 2014 klo 9.00

Noud Veeger on nimitetty KONEen Keski- ja Pohjois-Euroopan aluejohtajaksi 1.9.2014 alkaen.  Hän jatkaa KONEen johtokunnan jäsenenä ja raportoi KONEen toimitusjohtaja Henrik Ehrnroothille.Tällä hetkellä Noud Veeger vastaa KONEen Aasian,Tyynenmeren ja Lähi-idän alueesta.

Noud Veeger seuraa työssään Ari Lehtorantaa, joka on nimitetty Nokian Renkaat Oyj:n  toimitusjohtajaksi 1.9.2014  alkaen.

Neeraj Sharma, 53,  on nimitetty aluejohtajaksi KONEen Aasian,Tyynenmeren ja Lähi-idän alueelle. Hän on ollut KONEen Intian maayhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2009 alkaen, ja tätä ennen useissa johtotehtävissä General Electricissä. Neeraj Sharmasta tulee KONEen johtokunnan jäsen ja hän raportoi Henrik Ehrnroothille. 

Anne Korkiakoski, KONEen markkinointi- ja viestintäjohtaja lopettaa KONEen palveluksessa 1.8.2014 siirtyäkseen uusien haasteiden pariin. Hänen seuraajansa haku on aloitettu.

Lisätietoja:

Kerttu Tuomas, henkilöstöjohtaja, puh. 020 475 4373

Lähettäjä:

KONE Oyj

Henrik Ehrnrooth          
Toimitusjohtaja
  
Kerttu Tuomas
Henkilöstöjohtaja

KONE yrityksenä
KONE on yksi maailman johtavista hissi- ja liukuporrasyhtiöistä.Tavoitteenamme on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä. KONE tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita, automaattiovia ja integroituja ratkaisuja parantamaan käyttäjäkokemusta rakennuksissa ja niiden välillä.  KONEen palvelut kattavat rakennuksen koko elinkaaren, alkaen suunnittelupalveluista aina laitteiden huoltoon, korjauksiin ja modernisointiin. Vuonna 2013 KONEen liikevaihto oli 6,9 miljardia euroa ja vuoden 2013 lopulla henkilöstömäärä yli 43 000. Yhtiön B-sarjan osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.


www.kone.com