STYLEPIT A/S - Forløb af ekstraordinær generalforsamling

Selskabsmeddelelse nr. 11 / 2014


Tirsdag den 10. juni 2014, kl. 9.00, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i SmartGuy Group A/S, CVR-nr. 27 43 99 77, (”Selskabet”), på Selskabets adresse, Bødkervej 5, 4450 Jyderup. Bestyrelsen havde i overensstemmelse med vedtægterne udpeget finansdirektør Marc Jeilman som dirigent.

Dirigenten gennemgik reglerne i selskabsloven og selskabets vedtægter vedrørende indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling og erklærede generalforsamlingen for lovlig og beslutningsdygtig.

Generalforsamlingen overgik herefter til dagsordenen som var som følger:

1. Ændring af selskabets navn fra SmartGuy Group A/S til STYLEPIT A/S.

Bestyrelsen foreslår, at selskabets navn ændres fra SmartGuy Group A/S til STYLEPIT A/S, og at selskabets nuværende navn, SmartGuy Group A/S herefter bliver binavn.

Det foreslås i den forbindelse at ændre pkt. 1.1 i Selskabets vedtægter til at være sålydende:

”Selskabets navn er STYLEPIT A/S. Selskabets binavn er SmartGuy Group A/S.”

Dirigenten konstaterede med generalforsamlingens tilslutning, at forslaget var vedtaget med den fornødne majoritet.

Som konsekvens af navneændringen, var det tillige foreslået at ændre henvisningen i vedtægterne til selskabets hjemmeside til www.stylepit.com

Eventuelt

Der forelå ikke yderligere til behandling, og dirigenten konstaterede herefter, at dagsordenen var udtømt, og at samtlige forslag var blevet vedtaget enstemmigt og med samtlige stemmer. Dirigenten erklærede herefter generalforsamlingen for hævet og takkede forsamlingen for deres deltagelse.

--

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til adm. direktør Thomas Wandahl på mobil nr. +45 51 85 00 00 eller til finansdirektør Marc Jeilman på mobil nr. +45 20 35 25 80.

Med venlig hilsen

STYLEPIT A/S

 

 


Attachments

Meddelelse nr  11_2014_STYLEPIT_forløb af EGF.pdf Opdaterede vedtægter - STYLEPIT AS.pdf