Ehituslepingu sõlmimine (Võru Riigigümnaasium)


Tallinn, Eesti, 2014-06-30 08:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Nordecon AS ja Riigi Kinnisvara AS sõlmisid lepingu Võrus Seminari tn 1 asuva õppehoone rekonstrueerimistööde teostamiseks. Tööde lõppedes hakkab õppehoones tegutsema Võru Riigigümnaasium. Olemasolev hoone restaureeritakse ning tööde käigus valmib ühtlasi 2-korruseline juurdeehitus. Uuendatud õppehoone kasulik netopindala on 3 219 ruutmeetrit, millest uus juurdeehitus moodustab üle poole.

Tööde lepinguline maksumus ilma tellija reservita (3%) on ligikaudu 3,26 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Ehitustööd algavad käesoleva aasta juulis ning kestavad 12 kuud.

 

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted täna Eestis, Ukrainas ja Soomes. Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas, Eestis. Kontserni kuulub lisaks emaettevõttele üle 10 tütarettevõtte. Kontserni 2013. aasta konsolideeritud müügitulu oli 174 miljonit eurot ja puhaskasum 4,6 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab hetkel tööd üle 700 inimesele. Alates 18.05.2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud NASDAQ OMX Tallinna Börsi põhinimekirjas.

         Raimo Talviste
         Nordecon AS
         Finants- ja investorsuhete juht
         Tel: +372 615 4445
         Email: raimo.talviste@nordecon.com
         www.nordecon.com


Attachments

Voru_RG_2.pdf Voru_RG_1.pdf